Na Jihlavsku pátrají po čtrnáctileté dívce

Kriminalisté na Jihlavsku žádají veřejnost o pomoc při pátrání po čtrnáctileté dívka, která pochází ze Zlína, ale od první poloviny loňského roku je umístěna v zařízení pro mládež v Janštejně. Celostátní pátrání po dívce bylo vyhlášeno v pondělí 12. března, když se nevrátila z povolené vycházky.

uniweb weby

„Dívka je vysoká 150 centimetrů, hubené postavy. Má hnědé oči a obarvené hnědé vlasy, které měla rovné, středně dlouhé. Dívka má znaménko pod levým kolenem - růžová skvrna (cca 10 cm). Dále má zhojené jizvy na levém předloktí a na levé ruce u palce tetování – přibližně dva centimetry velké písmeno Š,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že při odchodu měla na sobě oblečenou modrou zimní bundu a pod ní bundu červené barvy, tmavě zelené kalhoty a hnědé boty. U sebe nosí černý vak s nápisem Adidas.    

V současné době získali policisté poznatek, že by se pohřešovaná dívka mohla pohybovat na území města Brna, mohla by se také nacházet ve Zlíně, kde má bydliště. „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala Jana Kroutilová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy