Na Vysočině získáte levnější vstupy do krajských galerií a muzeí. Společná vstupenka s nižší cenou dostupná do konce roku.

Společná vstupenka na Vysočině umožňuje návštěvu 12 muzeí a galerií za příznivou cenu. Vstupenka je přenosná a lze ji zakoupit ve třech variantách pro dospělé, děti a školní třídy. Cílem projektu je zpřístupnit kulturní dědictví širší veřejnosti.

uniweb weby

Na Vysočině je nyní k dispozici společná vstupenka, která otevírá dveře do 12 muzeí a galerií, zřizovaných Krajem Vysočina. Společná vstupenka je komfortním a cenově příznivým způsobem, jak objevovat kulturní poklady tohoto nádherného regionu.

Použití vstupenky je velmi jednoduché. Každý návštěvník označí jedno ze dvanácti volných políček na zadní straně lístku při vstupu, a postupně tak může navštívit všechna zařízení v rámci tohoto projektu. Výhodou je i přenositelnost vstupenky, která není vystavena na jméno, a tak ji je možné půjčit přátelům nebo ji využít pro celou skupinu najednou. To ocení zejména rodiny s dětmi, školní mládež i seniory, kterým je tato aktivita především určena.

„Jeden z našich cílů je zpřístupnit expozice muzeí a galerií Vysočiny široké veřejnosti za co nejpříznivější ceny. Společná vstupenka to umožňuje,“ vysvětlil Roman Fabeš, který stojí za celým projektem.

V současné době je možné zakoupit společnou vstupenku ve třech variantách, které zahrnují plné vstupné za 120 korun, zvýhodněné vstupné pro děti, studenty a seniory za 60 korun, a příznivé vstupné pro celé školní třídy za pouhých 300 korun. Je nutné dodat, že tyto ceny platí pouze do konce roku. Od příštího roku dojde k navýšení, nicméně společná vstupenka si i tak udrží svůj atraktivní cenový standard.

Společná vstupenka je levnější alternativou k nákupu jednotlivých lístků, obzvláště ve variantě pro školní třídy, kde úspora může dosáhnout až tisíců korun. Tento projekt má šanci přilákat více lidí do regionálních kulturních zařízení a podpořit tak živý kulturní život na Vysočině.

Aktuálně je možné získat vstupenku ve čtyřech muzeích, jejich třech pobočkách a třech galeriích v Kraji Vysočina. V budoucnu by pak měla být k dispozici i online na webových stránkách zapojených institucí. Projekt se nevztahuje na krajské hrady Roštejn a Kámen.

V rámci projektu Brno zprávy je tato inovativní iniciativa předmětem mnoha pozitivních ohlasů a zajisté přiláká více návštěvníků do kraje. Je to další příklad toho, jak se na Vysočině pracuje na tom, aby se zdejší kulturní dění stalo atraktivnějším a dostupnějším pro všechny.

Takže neváhejte a vydejte se objevovat poklady Kraje Vysočina za příznivých cen s pomocí společné vstupenky. Věříme, že vám tato jedinečná možnost prohlídky regionálních muzeí a galerií nabídne nezapomenutelné zážitky a zároveň podpoří rozvoj kulturního života na Vysočině.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 23.01.2024 19:46



0 +
 

Hlavní zprávy