Na Žďársku pátrají po čtyřiapadesátiletém muži

Policisté na Žďársku se obracejí na obyvatele Vysočiny s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném čtyřiapadesátiletém muži, který odjel ve čtvrtek 1. září z místa svého trvalého bydliště traktorem Zetor, registrační značky J007254.

uniweb weby

Traktor je od čtvrtka 1. září zaparkován ve Velkém Meziříčí. Muž u sebe má doklady a blíže nezjištěnou finanční hotovost. Mobilní telefon u sebe nemá. „V minulosti už byl pohřešován a následně vypátrán v Brně. Muž trpí psychickými problémy. Blízcí příbuzní se nejprve muže snažili nalézt sami, ovšem když vyčerpali všechny svoje možnosti, obrátili se s žádostí o pomoc na policii.
Pohřešovaný muž je vysoký 170 centimetrů, má střední postavu, hnědé oči, krátké šedé vlasy učesané dozadu a prošedivělý plnovous. Naposledy na sobě měl oblečené kalhoty a košili. Na sobě by mohl mít i hnědý svetr s bílým pruhem na hrudi,“ popisuje policejní mluvčí David Linhart s tím, že policisté žádají svědky, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaný muž v současné době mohl nacházet, aby se policistům přihlásili na bezplatné tísňové lince 158.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 12.09.2016 12:34




0 +
 

Hlavní zprávy