Nadosah svým Funny Festem zakončí koncertní šňůru po charitních nízkoprazích

Jako třetí pořadatel řady koncertů, které letos realizují nízkoprahová zařízení pro děti a mládež, spadající pod Oblastní charitu Žďár nad Sázavou, je na řadě bystřický Nadosah. Ten otevře svůj „funnyfestový festival“ široké veřejnosti ve čtvrtek 27. října od 16.00 do 21.00 v kulturním domě v Bystřici nad Pernštejnem.

uniweb weby

Návštěvníky čeká skvělý program v podobě hudby, zážitků a zajímavých nápadů. „Přijďte s námi povyrůst a nachytat novou mízu na vyčerpávající zimní období. Pojďme společně najít svoji cestu a zažít neopakovatelný zážitek ze spojení všech lidí dobré vůle,“ vzkazuje všem Anna Novotná, vedoucí klubu Nadosah.

Pořadatelé srdečně zvou na vystoupení talentovaných kapel z okolí Bystřice nad Pernštejnem. Návštěvníci se mohou těšit na kapely POW, Magua a bystřický Babylon.  Na své si přijdou také ti, kteří mají rádi charizmatické písničkáře. Účast přislíbil i Pavel Špirka, mladý kytarista, zpěvák a skladatel, vítěz mezinárodní soutěže pro mladé talenty v Trutnově.

Během festivalu bude probíhat bohatý doprovodný program v podobě ohnivé show, soutěže ve stolním fotbálku o hodnotné ceny. Také bude možné se zvěčnit ve foto koutku, zažonglovat si v žonglérské dílně a vyrobit si vlastní připínací placku. Pracovníci si nejen pro malé návštěvníky připravili atrakci v podobě malování na obličej. 
„Funny Fest měl svou premiéru již v srpnu ve Velkém Meziříčí, poté putoval do Žďáru nad Sázavou a nyní je na řadě Bystřice nad Pernštejnem. Pojďte s námi potvrdit pravidlo, že to nejlepší je na konec,“ vyzývá nadšeně Anna Novotná.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy