Největší prodejna sportovních potřeb na Vysočině se otevře u Havlíčkova Brodu

V pátek 4. listopadu se poprvé otevřou u hlavní silniční trasy mezi Jihlavou a Havlíčkovým Brodem dveře největší a zároveň nejmodernější prodejny, půjčovny a servisu sportovního vybavení na Vysočině Highland sport.

uniweb weby

Moderní a architektonicky nepřehlédnutelný objekt kombinující moderní materiály se sklem a dřevem vznikl na ploše tisíc metrů čtverečních. Kromě prodejny bude nabízet také půjčovnu a servis. Zároveň bude originálně propojen s bistrem Selská, odkazujícím na to, že vznikl na místě bývalého motorestu Selská jizba. „Stravování bude probíhat formou rychlé jídelny, kde si objednáte u pultu jídlo bez čekání,“ popisuje spolumajitel firmy Martin Kachlíř.
Úzká bude provázanost prodejny s bistrem. „Zákazník si k nám například přijede nabrousit lyže a než mu je na počkání připravíme, může se vedle občerstvit, nebo si sedne ke krbu se šálkem kávy a přes prosklenou stěnu může pozorovat práci servisu,“ nastiňuje koncept služeb Martin Kachlíř.
Jeho zkušený prodejní tým sází nejen na kvalitu sortimentu, ale především nabízených služeb. „Chceme, aby u nás panovala přátelská, téměř rodinná atmosféra, která je opakem toho, s čím se setkáte u řetězců,“ vysvětluje Martin Kachlíř. Zákazníka tak bude vítat v zimě
praskání polen ve velkém krbu a nevtíravá hudební kulisa bez reklam, případně sportovní přenosy na velkoplošných obrazovkách.
Na nejvyšší možné úrovni bude lyžařský servis, na který se Kachlíř jako špičkový lyžař specializuje. „Řekli jsme si zkrátka, že do nového objektu se starou kuchyní nepůjdeme. Disponujeme tím nejlepším a nejmodernějším, co je v této branži v současnosti dostupné.
Strojů na broušení lyží, běžek a snowboardů, který jsme pořídili, je v ČR pouze pět. Chceme lidem ukázat, že to děláme dobře a rychle, o což v zimní sezoně jde,“ dodává Martin Kachlíř, z jehož prodejny je příznačně prosklenými stěnami výhled na nedalekou sjezdovku Vysoká.
Vybavení si budou moci lidé nejen koupit, ale i vyzkoušet či zapůjčit. „Máme spoustu testovacích modelů lyží na půjčení, kde si vybere opravdu každý. Nově nabízíme také celosezónní půjčovnu lyží pro děti i dospělé,” zve k návštěvě nové prodejny Highland sport
a bistra Selská Martin Kachlíř.
Výjimečnost páteční akce, která začíná ve 14.00, podtrhne svou účastí nejúspěšnější český lyžař Ondřej Bank, jehož značku Vagus bude prodejna mimo jiné nabízet. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy