Noc divadel v HD_J nabídne hru pro děti a hru pro dospělé

Noc divadel v HD_J nabídne záchrannou misi pro děti a hru pro dospělé, kteří budou hledat tituly 85. divadelní sezóny. Večer zahrnuje doprovodný program, kvíz a vstup zdarma s nutností registrace předem.

uniweb weby

Noc divadel 2024 se uskuteční v sobotu 23. března 2024, jedná se o celorepublikovou akci, ke které se již tradičně připojuje i Horácké divadlo Jihlava. A tentokrát v naprosto originálním formátu. Děti budou zachraňovat divadlo, dospělým návštěvníkům "odtajníme" to největší tajemství, které aktuálně v divadle máme. Chybět nebude ani bohatý doprovodný program a závěr večera bude probíhat v Divadelním klubu na karaoke párty.

Noc divadel v HD_J odstartuje v 16.00 programem pro děti. Děti se vydají na záchrannou misi divadla, budou putovat tajemným zákulisím a zachraňovat divadlo. Při vyšetřování velké loupeže se setkají s celým souborem pro děti a mladé publikum HD_Jéé. Pokud bude jejich mise úspěšná, budou se u nás v divadle opět hrát pohádky.

Program pro dospělé odstartuje ve 20.00. Poprvé v historii Horáckého divadla budou mít účastníci nočního programu privilegium „najít“ a tedy i znát jako první tituly 85. divadelní sezóny. Každá skupina bude mít svého průvodce, který ji provede divadlem, cestami, kterými veřejnost nechodí, ale  do míst, která jsou dobře známá. V atmosféře únikové hry budou návštěvníci postupně hledat všech pět titulů 85. divadelní sezóny.  Při úspěšném vyluštění všech titulů získá každý účastník úspěšného týmu speciální certifikát o absolvování Noci divadel 2024 v HD_J.

Při divadelním dobrodružství se účastníci setkají se všemi členy činoherního souboru i nově vzniklého souboru pro děti a mladé publikum.

Během čekání na start máme pro všechny účastníky připravený bohatý doprovodný program - k poslechu bude své vypečené sety hrát DJ Sestra, k dispozici budou také deskovky a jako bonus chystáme speciální organizovaný a moderovaný kvíz s tématem 84. divadelní sezóna v patnácti otázkách a výherní týmy si odnesou vstupenky na červnová představení.

Vstup na Noc divadel 2024 je zdarma a divadlo bude otevřené pro všechny, kdo si chtějí užít exkluzivní večer v HD_J. Pro zajištění plynulého průběhu akce je nutná registrace předem na telefonním čísle 567 161 014 nebo na e-mailu prodej@hdj.cz .




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy