Noc divadel 2024 v Horáckém divadle v Jihlavě nabídne program pro děti i dospělé. Akce je zdarma.

Noc divadel 2024 v Horáckém divadle v Jihlavě nabídne program pro děti i dospělé. Akce je zdarma, registrace nutná.

uniweb weby

Horácké divadlo v Jihlavě se připravuje na vzrušující a nezapomenutelný večer, který slibuje zábavu pro celou rodinu. Noc divadel 2024 odstartuje v sobotu od 16:00 programem pro děti, kdy se budou moci vydat na záchrannou misi divadla, a pokračovat ve 20:00 programem pro dospělé. Očekává se, že účastníci budou mít možnost nahlédnout do tajemných zákulisí a seznámit se s kompletním souborem pro děti a mladé publikum HD_Jéé.

Vstup na Noc divadel 2024 je zdarma a divadlo bude otevřené pro všechny, kdo si chtějí užít exkluzivní večer v HD_J. Pro zajištění plynulého průběhu akce je nutná registrace předem na telefonním čísle 567 161 014 nebo na e-mailu prodej@hdj.cz.

Program pro děti nabídne dobrodružnou misi, která jim umožní putovat tajemným zákulisím a zachraňovat divadlo. Účastníci se při vyšetřování velké loupeže setkají s celým souborem pro děti a mladé publikum HD_Jéé. Pokud bude mise úspěšná, divadlo opět zahájí pohádková představení pro nejmenší.

Program pro dospělé ve 20:00 přinese zcela unikátní zážitek. Poprvé v historii Horáckého divadla budou mít účastníci nočního programu privilegium „najít“ a tedy i znát jako první tituly 85. divadelní sezóny. Každá skupina bude mít svého průvodce, který ji provede divadlem, cestami, kterými veřejnost nechodí, avšak do míst, která jsou dobře známá. V atmosféře únikové hry budou návštěvníci postupně hledat všech pět titulů 85. divadelní sezóny. Úspěšní účastníci získají speciální certifikát o absolvování Noci divadel 2024 v HD_J.

Během dobrodružství dospělých se účastníci setkají se všemi členy činoherního souboru i nově vzniklého souboru pro děti a mladé publikum. Pro ty, kteří budou čekat na start, má divadlo připravený bohatý doprovodný program, včetně hudby od DJ Sestry, deskovek a speciálního organizovaného a moderovaného kvízu s tématem 84. divadelní sezóny. Výherní týmy si odnesou vstupenky na červnová představení.

Pro zajištění plynulého průběhu akce je nutná registrace předem na telefonním čísle 567 161 014 nebo na e-mailu prodej@hdj.cz.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy