Od počátku března další pošta Partner na Vysočině

Česká pošta pokračuje i v roce 2017 v projektu Pošta Partner. Za uplynulý rok převedla na smluvní partnery celkem 149 provozoven. K 1. březnu převede dalších 22 provozoven. Celkem tak k tomuto datu bude fungovat 295 pošt Partner. Na Vysočině vzniká Pošta Partner ve Smrčné na Jihlavsku.

uniweb weby

Ve Smrčné se domluvili zástupci České pošty s vedením obce, která bude provoz zajišťovat. Česká pošta bude mít v cílovém stavu zhruba 700 vlastních provozoven a zhruba 2 500 pošt Partner. Pošta Partner je plnohodnotnou alternativou pošty. Rozdíl spočívá v tom, že je provozována třetí osobou, nikoli Českou poštou. Z hlediska poskytovaných základních poštovních služeb není mezi pobočkou a poštou Partner žádný rozdíl.
Pošta Partner poskytuje všechny základní služby, tj. příjem a výdej listovních a balíkových zásilek, příjem a výplatu poštovních poukázek, vybrané bankovní služby, výplatu důchodů, SIPO, prodej poštovních cenin a zboží, prodej kolkových známek a vybrané služby, jako jsou například On-line dobíjení předplacených SIM karet, prodej losů okamžitých loterií, prodej dálničních kupónů a volný prodej tisku,“ uvedl  Matyáš Vitík, tiskový mluvčí České pošty.


.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy