Oslabené světelské juniorky vydřely na jihu Čech bod

Světelské juniorky v minulém týdnu musely na turnaji 1. ligy juniorek v Soběslavi hodně bojovat. Na jih Čech totiž odjely bez čtyř opor a v poli se tak točila jen devítka hráček. Především tři obránkyně si pořádně mákly.

uniweb weby

První zápas proti Kutné Hoře neměl dobrý začátek, tým ze Světlé již v páté minutě inkasoval. Vyrovnat se podařilo po krásném brejku Kateřině Polákové. Na začátku druhé třetiny se opakoval scénář z třetiny předchozí. Šancí měl po celý zápas rozhodně více soupeř, ale v brance světelských se předvedly obě gólmanky, Adéla Sadílková i Michaela Titzová. Dvě velké šance bohužel spálily Monika Sobotková a Kristýna Tlustá. Na konci utkání po time-outu Světelačky risknuly napadání, což se vyplatilo a střelkyně Poláková stanovila konečné skóre na 2:2. Druhý zápas s Táborem se na děvčatech z Vysočiny již projevila únava a zápas skončil vítězstvím Tábora 8:3. 

„Výsledek tohoto turnaje velmi ovlivnila neúčast čtyř klíčových hráček (kapitánka Kolouchová, Doležalová, Slavíková a Kukeňová). Věřím tomu, že v kompletním složení bychom dokázali porazit Kutnou Horu a sehrát vyrovnanější duel s Táborem. Holkám nelze upřít bojovnost, na hřišti nechaly doslova duši. Ale chyběla nám lepší mezihra a pohyb, abychom uspěli lépe,“ řekl o turnaji trenér Tomáš Rosecký. Ten si také cení obětavě odehrané poslední třetiny s Táborem. “Nakonec jsme si ze Soběslavi přivezli docela cenný bod do tabulky, který nám pořád dává šanci umístit se na slušném místě. Máme za sebou utkání proti všem soupeřům s bilancí dvou výher, jedné remízy a třech porážek. A s každým týmem se utkáme ještě třikrát, takže máme pořád šanci zabojovat o postupové tři příčky do play-off,“ okomentoval Rosecký. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 19.10.2016 16:51




0 +
 

Hlavní zprávy