Pondělní nehoda u Zvěrkovic na Moravskobudějovicku si vyžádala dva životy

K tragické havárii došlo v pondělí 5. prosince v podvečer u Zvěrkovic nedaleko Moravských Budějovic Třebíčsku. Srážku s dodávkou a návěsem s cisternou nepřežili v osobním voze dva lidé.

uniweb weby

Nehoda se stala okolo půl sedmé v podvečer, krátce nato na místo dorazili profesionální hasiči z Moravských Budějovic. „Z havarovaného osobního vozu museli jednu osobu vyprostit za použití speciálního vyprošťovacího zařízení. Dva cestující z osobního vozu vážným zraněním podlehli na místě. Třetí osoba z osobního auta, stejně tak jako řidič dodávky a řidič návěsu skončili v péči zdravotníků, kteří je po nezbytném ošetření na místě události převezli k dalšímu ošetření sanitními vozy do nemocnice,“ uvedla Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině, s tím, že provoz na komunikaci byl okamžitě uzavřen a doprava byla vedena přes objízdné trasy.
„Po půlnoci velitel zásahu na místo povolal na pomoc  jednotku sboru dobrovolných hasičů z Moravských Budějovic. Kolem jedné hodiny  v noci pomohli hasiči odtahové službě naložit na odtah osobní auto a dodávku. O hodinu později byl na odtah naložen i návěs s cisternou,“ dodala Petra Musilová. Příčinu, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody šetří nadále policisté.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy