Přijďte na Den otevřených dveří firmy Linde Gas

Už ve čtvrtek 15. září se v areálu firmy Linde Gas, a. s., v prodejně ProfiHaus na Kyjovské ulici v Havlíčkově Brodě uskuteční Den otevřených dveří pro zákazníky, obchodní partnery i širokou veřejnost. Pro všechny návštěvníky je připravený bohatý program s tombolou i lákavé slevy.

uniweb weby

Den otevřených dveří se koná u příležitosti 25. výročí vstupu Linde Gas na český trh a uskuteční se od 9 do 16 hodin. K vidění budou ukázky svařovací techniky a aplikací Linde Gas, plnění balonků z nové revoluční lahve GENIE a prezentace partnerských firem TTI, GCE, TRADE, OPTIMA, VM a WELDAS. V rámci programu si můžete vyzkoušet například i simulátor jízdy v závodním autě nebo sportovní lukostřelbu pod vedením trenéra juniorské reprezentace, prohlédnout si vozy zdravotnické záchranné služby a hasičského záchranného sboru nebo se zapojit do slosování o hodnotné ceny. Po celý den bude platit mimořádná sleva 15 % na veškerý sortiment svařovací techniky. Samozřejmostí bude i bohaté občerstvení.

Firma Linde Gas je největším dodavatelem technických plynů na českém trhu. Ve své široké prodejní síti nabízí i  svařovací techniku, nářadí a příslušenství, ochranné pomůcky, propan-butan, svařovací materiál, brusivo, redukční ventily a elektrické a AKU nářadí.

Místo konání: prodejna ProfiHaus, Kyjovská 970, Havlíčkův Brod
Den a čas:
 čtvrtek 15. září od 9.00 do 16.00

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 11.09.2016 20:18




0 +
 

Hlavní zprávy