REGIONVYSOCINA.CZ nahradil online deník Vysočina-news.cz

Od pondělí 1. srpna 2016 přebírá informační štafetu po online deníku Vysočina-news.cz nový informační portál REGIONVYSOCINA.CZ, který je členem nově vznikající sítě portálů Region24.

uniweb weby

Portál REGIONVYSOCINA.CZ přináší nově nabídku zpravodajských a informačních služeb, které dosud v takto ucelené podobě uživatelé internetu na Vysočině neměli.

 Návštěvníci tu najdou nejen zprávy z regionu, ale také videa, která zachycují dění na Vysočině. Současně v daleko větší míře propojí portál REGIONVYSOCINA.CZ ty, kteří určité služby v regionu nabízejí, s těmi, které je hledají a chtějí je využít. Umožní to originální redakční systém, který vyvinula společnost UNIWEB, s. r. o., Plzeň, kde také sídlí mateřský portál REGIONPLZEN.CZ.

Redakčně se na tvorbě obsahu podílejí vedle dosavadních redaktorů a dopisovatelů online deníku Vysočina-news.cz ve velké míře tvůrci videí a fotografií nejen z Vysočiny. Budeme rádi, pokud nám pošlete cokoli zajímavého, co se kolem Vás na Vysočině i mimo ni stane. Zajímají nás skutečně i věci zdánlivě nepodstatné, které se třeba vjiných médiích neobjevují.

 Novinkou portálu REGIONVYSOCINA.CZ je také blog, jehož tvůrcem se může stát kdokoli. Stačí se jen zaregistrovat a čas od času, nebo pravidelně přispívat. Zajímavé blogové příspěvky redakce zařadí i do jiných rubrik a snáz se tak dostanou květšímu počtu čtenářů.
V současnosti se na spuštění připravují portály v dalších krajích České republiky, takže ještě letos doplní dosavadní REGIONPLZEN.CZ a REGIONVYSOCINA.CZ.

Do budoucna připravujeme další novinky, na kterých vsoučasné době pracuje tým vývojářů společnosti společnost UNIWEB, s. r. o., Plzeň.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy