Do osvětové akce Čistá Vysočina se zapojí v dubnu 779 skupin a 30 449 dobrovolníků. Přidáte se?

Do osvětové akce Čistá Vysočina se zapojí v dubnu 779 skupin a 30 449 dobrovolníků, potkáte je na 1618 úsecích podél silnic I., II. a III. tříd napříč Krajem Vysočina nebo na veřejných prostranstvích.

uniweb weby

„Všichni registrovaní účastníci obdrží zdarma pytle na odpadky a také reflexní vesty. Sesbíraný odpad následně od krajských a státních cest odveze Krajská správa a údržba silnic Vysočiny a ŘSD ČR. Generální úklid Vysočiny pod tradičním názvem Čistá Vysočina startuje 8. dubna a potrvá dva týdny do neděle 21. dubna 2024,“ informovala Hana Hajnová, náměstkyně hejtmana Kraje Vysočina pro oblast regionálního rozvoje.

15. ročník akce ČISTÁ VYSOČINA 2024: 8.–21. dubna 2024

Loňského úklidu Vysočiny se účastnilo více než 30 tisíc licí, kteří pomohli přírodě od více než 66 tun odpadků. Letošní ročníkbudetedy počtem dobrovolníků rekordní. „Dobrovolníci se nám generují zřadžáků, studentů a jejich učitelů, členů různých spolků, nadšenců a dobrovolníků z firem i organizací, úřadů, ale i spolků, dobrovolných hasičů. Vysočina je typická svou krásnou přírodou, kterou nám mnozí závidí, pojďme proto přispět ke zkrášlení prostředí, ve kterém společně žijeme. Děkujeme všem, kteří se knám připojí,“ uvedla Hana Hajnová, náměstkyně hejtmana Kraje Vysočina pro oblast regionálního rozvoje.

Děkujeme Vám, že nám pomáháte udržet Vysočinu čistou.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy