Stavba roku Kraje Vysočina 2017

Investoři, architekti, projektanti a stavební firmy mohou pro své realizace získat titul Stavba roku Kraje Vysočina 2017 v šesti kategoriích: Novostavby občanské vybavenosti, Rekonstrukce staveb občanské vybavenosti, Revitalizace veřejných prostranství, Dopravní a inženýrské stavby, Průmyslové a technologické stavby a Vodohospodářské a ekologické stavby.

uniweb weby

Registrace staveb už probíhají a uzávěrka přihlášek je v pátek 11. května. Pak zasedne odborná porota, která posuzuje např. architektonické vyznění díla, začlenění do prostředí, prostorové a funkční řešení od koncepce po detail, originalitu, kvalitu provedení stavby, náročnost řešení, zvládnutí řemeslných detailů, spokojenost investora nebo přijetí veřejností a rozhodne o udělení nejvyššího uznání v podobě titulu Stavba roku. Realizace na druhém místě obdrží Čestné uznání. Soutěžní stavby mohou také obdržet individuální ocenění v podobě Ceny hejtmana, Ceny ČKAIT nebo Ceny veřejnosti. 

Slavnostní galavečer s vyhlášením výsledků je naplánován na pondělí 18. června do Žďáru nad Sázavou (Kino Vysočina) a jeho součástí bude dekorování vítězů Studentského projektu a Učně roku. 

Soutěž pořádá Spolek Stavba Vysočiny ve spolupráci s krajskou reprezentací Svazu podnikatelů ve stavebnictví a České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a Krajem Vysočina, jehož hejtman Jiří Běhounek nad akcí převzal záštitu. 

Do šestnáctého ročníku lze přihlásit novostavby a rekonstrukce z období 2016-2017.
Další informace jsou k dispozici na internetových stránkách www.stavbavysociny.cz.

Poznámka redakce:  Zemní kabelové komory od firmy Langmatz CZ jsou chytrým řešením inženýrské výstavby ve městech.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 03.03.2018 06:56




0 +
 

Hlavní zprávy