Tajemný poklad čeká v podzemí Jihlavského Blaníku

10. dubna se ve Jihlavě koná vzrušující dobrodružství s prohlídkou podzemních koridorů a možností objevit legendu o Jihlavském Blaníku. Prohlídky vhodné pro děti i dospělé budou nabízeny od 10:00 do 16:00.

uniweb weby

Ve městě Jihlava, známém svými tajemnými podzemními koridory, na vás 10. dubna, na Zelený čtvrtek, čeká vzrušující dobrodružství. Máte chuť objevit tajemství starověké legendy o Jihlavském Blaníku a možná dokonce najít skrytý poklad? Pak si nenechte ujít jedinečnou prohlídku, která je vhodná pro děti i dospělé.

Od 10:00 do 16:00 budou probíhat průvodce nabízené prohlídky, s maximální kapacitou 30 osob na turnus. Vezměte své děti, přátelé a rodinu na tuto zábavnou dobrodružnou cestu, která je zároveň poučná. Kdo ví, možná se k vám dostane tajemný poklad, který je dlouho pohřben v podzemí.

Na Zelený čtvrtek, zkuste vyhledat „Tajemný poklad v podzemí“ v Jihlavě. Místní podzemí je plné historických tajemství, které jsou připraveny být objeveny. Ať už jste místní obyvatel nebo návštěvník města, zúčastněte se této akce a prozkoumejte stovky let starý podzemní systém, který dýše historií a možná skrývá i nějaký ten poklad.

Prohlídku organizují místní průvodci, kteří se s vámi podělí o fascinující příběhy spojené s městem a jeho podzemím. Zástupci prohlídky zdůraznili, že cesta podzemím je určena pro všechny věkové kategorie a je ideální jak pro zkušené badatele, tak pro ty, kteří se chtějí seznámit s historií města.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy