V Třebíči hledají řidiče auta stříbrné barvy

Policisté v Třebíči žádají obyvatele města o spolupráci při objasňování události, ke které došlo v pondělí 10. července v Třebíči. V autobusu se při jízdě zranily dvě cestující. Policisté by potřebovali zejména zjistit totožnost řidiče vozu, který místem v té době projížděl.

uniweb weby

„K události došlo přibližně pět minut před třetí hodinou odpoledne v Kubišově ulici na úseku komunikace u fotbalového hřiště. Po silnici jel ve směru od Znojemské ulice řidič autobusu Mercedes, který začal prudce brzdit, a ve vozidle upadly dvě cestující. Obě ženy ve věku jednatřicet a třiasedmdesát let utrpěly zranění a na ošetření musely být zdravotnickou záchrannou službou převezeny do třebíčské nemocnice.

Oznámení o události přijali také policisté, kteří začali hned zjišťovat její průběh a okolnosti, které jí předcházely. Místo ohledali a zadokumentovali. Dále provedli u řidiče autobusu dechovou zkoušku, při které u něho požití alkoholu vyloučili. Policisté šetřením zjistili, že se s autobusem v prostoru zatáčky míjel řidič vozidla, který jel ve směru od Hrotovické ke Znojemské ulici. Jednalo se o automobil stříbrné barvy. Ke střetu vozidel nedošlo,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že policisté žádají řidiče stříbrného vozidla, který se na ulici Kubišova s autobusem v protisměru míjel, aby se přihlásil na tísňovou linku 158. Uvítají také informace od osob, které událost viděly nebo by mohly sdělit údaje vedoucí ke zjištění totožnosti řidiče stříbrného vozu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
14.07.2017 09:07




0 +
 

Hlavní zprávy