Velikonoční tvoření a pohádka v Dukovanech

Infocentrum Jaderné elektrárny Dukovany nabídne o víkendu velikonoční program pro rodiny. Návštěvníkům budou k dispozici tvořivé dílny na výrobu dekorací a loutkové představení Zvířátka a loupežníci od Dřevěného divadla.

uniweb weby

O víkendu se v Infocentru Jaderné elektrárny Dukovany uskuteční speciální velikonoční program, který bude připravený zejména pro rodiny s dětmi. V dukovanském infocentru proběhnou tvořivé dílny zaměřené na výrobu velikonočních dekorací, aby si návštěvníci mohli ozdobit své domovy na nejbližší svátky. Program bude doplněn o loutkovou pohádku Zvířátka a loupežníci od Dřevěného divadla, která zaujme nejen děti, ale i dospělé.

Již tuto sobotu a neděli se v prostorách Infocentra Jaderné elektrárny Dukovany mohou návštěvníci těšit na různé tvořivé dílny, ve kterých si vlastnoručně vytvoří nejrůznější dekorace a výrobky. K dispozici budou dílny na výrobu tradičních pomlázek, mramorových vajíček či slaměných zajíčků a slepiček. Návštěvníci si svoje originální dekorace odnesou domů, kde je vystaví na oči svým blízkým během Velikonoc. Tvoření v dílnách povedou zkušení členové studentského klubu Halahoj Třebíč.

Pravidelné tematické víkendy v Infocentru elektrárny patří k oblíbeným akcím pro návštěvníky a konají se především v období před Vánoci a Velikonočními svátky. Kromě velikonočního tvoření a loutkového představení se návštěvníci mohou také těšit na možnost prohlídky Infocentra za doprovodu průvodkyň či využít virtuální brýle, díky kterým se mohou přenést k reaktoru nebo na vrchol 125 metrů vysoké chladicí věže (brýle jsou vhodné pro návštěvníky starší 12 let).

Velikonoční víkend v Infocentru Jaderné elektrárny Dukovany slibuje být záživným a poutavým pro celou rodinu. Navštivte tuto unikátní akci a vychutnejte si příjemnou atmosféru v srdci jednoho z nejvýznamnějších českých energetických zdrojů. Nezapomeňte sdílet své zážitky a výtvory z velikonočního tvoření na sociálních sítích!



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy