Vysočina se připojuje k Dnům dobrovolnictví

Kraj Vysočina se zapojil do Dnů dobrovolnictví, kde nabízí různé formy dobrovolnických aktivit. Organizátorem je KOUS Vysočina, stojící v čele skupiny Dobrovolnictví pro Vysočinu.

uniweb weby

Tento ročník přináší jedinečnou šanci nejen představit světu esenci dobrovolnické práce, ale i aktivně se do ní zapojit. Různé formy dobrovolnictví, jako manuální práce, vzdělávací hry nebo sázení první sazenice čekají na Vás, vaše přátele a rodinu. Zájemci stačí zadat svou veřejnou akci na webu a seznámit tak veřejnost s tím, co se chystá.

Není náhodou, že se klíčová slova 'Dny dobrovolnictví v Kraji Vysočina' stala středem pozornosti. Organizátorem a koordinátorem vrcholové události je KOUS Vysočina, který stojí v čele práce skupiny Dobrovolnictví pro Vysočinu. Tuto pracovní skupinu tvoří vedoucí dobrovolnických center v Kraji Vysočina, kteří se tomuto úkolu věnují již několik let.

Těšíme se na množství dobrovolnických aktivit, které budeme moci společně sdílet. Ať jste organizace, dobrovolnické centrum, jednotlivec, nebo skupina nadšených lidí, těšíme se na Vaši účast a podporu. Dny dobrovolnictví v Kraji Vysočina jsou tady pro nás všechny. Podívejte se na program a vyberte si aktivity, které vás zaujaly. Informace jsou k dispozici zde.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy