Výstava Zahrada v Havlíčkově Brodě nabídne doprovodný program

Čtyřiadvacátý ročník výstavy Zahrada 2017 se uskuteční od pátku 28. dubna do neděle 30. dubna v KD Ostrov v Havlíčkově Brodě a jeho okolí. Vedle nabídky vystavovatelů zde najdou návštěvníci po celý víkend doprovodný program.

uniweb weby

„Kromě tradičních a oblíbených dechových kapel, kterými jsou Havlíčkobrodská dvanáctka, Rebelka a Božejáci, letos poprvé vystoupí i kapela Nová Lesanka a Leškovanka. Jako bonus pro nedělní návštěvníky zazní, v čase hned po otevření areálu, slavnostní trubkové fanfáry pod vedením Zbyňka Paličky. Trubači nebudou vystupovat přímo na podiu, ale budou se pohybovat mezi návštěvníky v areálu výstaviště. Pro posluchače jiných hudebních žánrů opět vystoupí i swingový a jazzový orchestr Polenský Big Band, dixielandové skupiny Tataband a Humpolecký dixieland, nebude chybět country a bluegrassová skupina Poutníci a jako každý rok zatancuje i folklorní soubor Kalamajka. 

U podia bude také výstavní vysílací centrum mediálního sponzora výstavy ČRo Region, který pro děti zajistilo na celé tři dny možnost využití skákacího hradu,“ dodal Josef Kubát, jeden z hlavních pořadatelů akce. 

Do kulturního programu patří také každoroční slavnostní ohňostroj, který rozzáří nebe u hotelu Slunce v sobotu 29. dubna krátce po 21.00

Nebude chybět ani doprovodné soutěže, vyhrát může získat každý návštěvník výstavy, který zakoupenou vstupenku na rubové straně vyplní a odevzdá ji do schránky ve stánku stacionáře Úsvit, zařízení starajícího se o mentálně postižené spoluobčany. „Mezi cenami bude například sele (řeznictví Stejskal), soudek piva (Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod), tiskárna (PC Sinek, s. r. o.), víkendové zapůjčení elektrokola (ADOVE, s. r. o.) či večeře na Pelestrově (Alena Bártová Horáková),“ uzavírá Jana Koubková. Drobnou odměnu od pořadatelů a vystavovatelů dostane i ten, který projde brány jako pětistý v pořadí.

Parkování je zase povolené na středové ploše náměstí (v pátek se platí, sobota a neděle zdarma), na Žižkově bude zase zjednosměrněná ulice Prokopa Holého v úseku od Jiskrovy ulice po Konečnou ulici. Trocnovská ulice bude také zjednosměrněna od ulice Prokopa Holého po ulici Na Spádu.

Vše o výstavě se dozvíte na www.zlatyceskyrucicky.cz a zde



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy