Jihlavské studentky si ověřují teoretické znalosti v praxi

Studentky druhého ročníku, denní formy studia, vzdělávacího programu Předškolní a mimoškolní pedagogika na Soukromé vyšší odborné škole sociální, o. p. s., Jihlava, si od 15. května do 9. června ověřují teoretické znalosti na souvislé praxi.

uniweb weby

Praxi vykonávají například v mateřských školách, školních družinách, nebo v dětských domovech. Část z nich měla a má ještě možnost vycestovat i do zahraničí – např. do Rumunska, na Slovensko a na Sardinii. „Souvislou praxi jsem si rozdělila do dvou částí – už jsem byla týden na Slovensku, a teď pokračuji v činnosti v Mateřské škole Mahenova v Jihlavě, kde jsem velmi spokojena, protože mohu připravovat hodně dílčích projektů, které si o pod supervizí vedoucí mé praxe vedu,“ uvedla Šárka Svobodová. 

Soukromá vyšší odborná škola sociální, o. p. s., Jihlava, jako jediná vyšší odborná škola v Kraji Vysočina už 23 let připravuje budoucí sociální pracovníky a 3 rokem budoucí předškolní a mimoškolní pedagogy. Třicet procent učebního plánu tvoří praxe, která je zařazena do všech třech ročníků studia. Už od druhého ročníku mohou studenti část souvislé praxi vykonat i v zahraničí – stáž mají v plném rozsahu hrazenou.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
26.05.2017 20:28




0 +
 

Hlavní zprávy