Nehoda na přechodu - řidička Octavie srazila nezletilého

V Jihlavě došla k vážné nehodě, kdy řidička projela na červenou a srazil dítě na přechodu pro chodce. Žena nepozorností neuposlechla dopravní signál. Zraněný chlapec byl převezen do nemocnice. Policie prověřuje případ a situace se v místě nehody normalizuje.

uniweb weby

V Jihlavě došlo k vážné nehodě, kdy řidička projela na červenou a smetla chlapce na přechodu. Incident se stal před páteční půl osmou ráno poblíž zastávky Demlova. Žena neuposlechla dopravní signál a zřejmě se plně nevěnovala řízení vozidla, což vedlo k nebezpečné situaci a následné kolizi.

Policejní mluvčí Dana Čertková informovala, že nehodě předcházel nerespektování zákazu jízdy na červenou u pěšího přechodu. Řidička jela ve směru od ulice Havlíčkova směrem k ulici Brněnská. 'Po přechodu zrovna z pravé strany od ulice Březinova přecházel nezletilý chlapec, do kterého žena svým vozem Škoda Octavia narazila,' uvedla Čertková.

Následkem nehody chlapec utrpěl těžká zranění. Zdravotníci záchranné služby jej ošetřili na místě a poté byl převezen do jihlavské nemocnice. Podle mluvčí Čertkové dechová zkouška u řidičky neprokázala pití alkoholu před jízdou.

Úřady již převzaly případ k dalšímu šetření, konkrétně kriminalisté oddělení obecné kriminality služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Jihlava. Zatím nejsou žádné informace o možném trestu či odškodnění pro rodinu postiženého chlapce. Situace v místě nehody se nyní postupně normalizuje.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy