Tisíce lidí má srdce plné respektu

V Třebíči se v neděli 1. října uskutečnilo benefiční odpoledne a večer s názvem Srdce plné respektu.

uniweb weby

V neděli 1. října se za hojné účasti veřejnosti uskutečnilo na třebíčském Karlově náměstí benefiční odpoledne s názvem Srdce plné respektu, které završil večerní koncert Tomáše Kluse.  Výtěžek z kulturní charitativní akce předal jednatel MANN+HUMMEL (CZ) Rostislav Khýr a jednatel  MANN+HUMMEL Service s.r.o. Bernd Boketta vedoucí Domácího hospice sv. Zdislavy, Evě Vráblové. Celkový výtěžek sbírky  činí 164 444 Kč. 

„Srdce plné respektu není pouze název naší kulturní charitativní události, ale vyjadřuje zároveň to, co jako firma cítíme. Naše srdce je plné respektu vůči organizacím, které pomáhají přesně tam, kde je pomoc potřeba. Jsme proto hrdými partnery regionálních organizací i třebíčské Charity. Letošní druhý ročník tohoto krásného setkání určitě nebude poslední,“ sdělil  Rostislav Khýr. 

Lidé se se zájmem zastavovali u stánků partnerských organizací MANN+HUMMEL. Neodolatelné byly palačinky a káva z Kavárny Pohodička, kterou provozuje organizace z Náměště nad Oslavou, Domov bez zámku.  Výrobky i dárky pro rodinu a přátele bylo možné zakoupit ve stánku Barevného světa, sdružení Vrátka, a také ve stánku třebíčské Charity. Pro děti byly připravené dílničky v režii sdružení Střed. 

Hudební vystoupení zpříjemnila nedělní odpoledne všem, kteří přišli, a že návštěvníků nebylo málo. „Nemáme celkový počet, ale odhadujeme návštěvnost na šest tisíc lidí v průběhu celého odpoledne a především během vystoupení Tomáše Kluse,“ odhadla návštěvnost kulturní charitativní akce tisková mluvčí servisního centra MANN+HUMMEL Monika Nováčková. 

V 16 hodin vystoupil na pódiu písničkář Lukáš Polakovič. Následně ho vystřídali mladí českobudějovičtí muzikanti Pub Animals, kteří získali za své debutové album sošku Anděla. Jejich hudba ve stylu ska a reggae příjemně rozproudila náladu. Hudební lahůdkou byl jedinečný koncert „jednočlenné“ kapely Circus Ponorka. Kytarista Jan Ponocný, který dlouho spolupracoval s Miroslavem Žbirkou, předvedl úžasné show. V 19 hodin ovládla pódium mladá zpěvačka Debbi, kterou mnozí poprvé zaznamenali v první řadě Česko Slovenské Superstar. Richard Nedvěd předvedl vtipná „trapnokouzla“ a dokázal rozesmát celé publikum za účasti dobrovolníků z řad návštěvníků. Tomáš Klus na Srdci plném respektu potvrdil svůj status nejlepšího písničkáře na současné hudební scéně. „První ročník se konal v třebíčském Fóru pro necelé tři stovky návštěvníků. Uvědomili jsme si, jak je taková událost důležitá, proto jsme se rozhodli, že změníme koncepci akce a pokusíme se v Třebíči vytvořit novou tradici,“ uvedl Bernd Boketta. 

V tomto roce slaví společnost MANN+HUMMEL Service s.r.o. 10 let své existence a v roce 2018 se chystá na oslavu 25 let od založení výrobního závodu MANN+HUMMEL (CZ) v.o.s. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 04.10.2017 06:47




0 +
 

Hlavní zprávy