Hlasujte pro Sportovce Kraje Vysočina online: Jednoduché a rychlé

Kraj Vysočina spustil veřejné hlasování v anketě Sportovec Kraje Vysočina 2023. Hlasování je nyní jednodušší a přístupnější pro fanoušky sportu z celého kraje. Navštivte stránku http://extranet.kr-vysocina.cz/sportovec-kraje-vysocina/ a vyplňte hlasovací formulář. Anketa podporuje místní sportovce a jejich kariérní rozvoj.

uniweb weby

Podpořte svého oblíbeného sportovce! Kraj Vysočina spustil veřejné hlasování v anketě Sportovec Kraje Vysočina 2023. Hlasování se nyní stalo jednodušší a přístupnější pro všechny fanoušky sportu z celého kraje. Stačí jeden jednoduchý klik a váš hlas může pomoci vybrat nejlepšího sportovce kraje.

Pro účast v anketě navštivte stránku http://extranet.kr-vysocina.cz/sportovec-kraje-vysocina/ a vyplňte elektronický hlasovací formulář. Zaškrtnutím políčka uveďte svého favorita - nejlepšího sportovce podle vaší volby. Poté stačí jen zadat své jméno, příjmení a e-mailovou adresu a opsat číselný kód pro ověření, že jste člověk, a nikoli robot.

Nezoufejte, pokud se váš oblíbený sportovec v nominacích nevyskytuje. Anketa umožňuje doplnění vlastní nominace prostřednictvím webového formuláře. Stačí tedy vyplnit následující formulář https://extranet.kr-vysocina.cz/formulare/sportovec-vysociny-nominace/ a váš miláček se může stát součástí hlasování.

Hlasování probíhá anonymně a je zajištěno, že každý hlas bude řádně zaznamenán a započten. Potvrzení hlasu je jednoduché – po odeslání vašeho hlasu dorazí na udanou e-mailovou adresu odkaz, na který je třeba kliknout pro definitivní potvrzení. Právě tato funkce pomáhá zamezit nedovolené manipulaci s výsledky ankety a zároveň zajišťuje spravedlivý výběr vítěze.

Sportovec Kraje Vysočina je prestižní ocenění, které zvyšuje povědomí o úspěších místních sportovců a podporuje jejich další kariérní rozvoj. Hlasování v anketě Sportovec Kraje Vysočina 2023 probíhá již několik let, a stále více sportovních nadšenců se zapojuje do rozhodování o tom, kdo bude korunován nejlepším sportovcem kraje.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy