Jak zastavit vypadávání vlasů a podpořit jejich růst

Trápí vás nadměrné vypadávání vlasů? Příčin může být několik a je třeba zjistit, co konkrétně způsobuje padání vlasů právě u vás.

uniweb weby

Vypadávání vlasů je přirozeným jevem obnovy růstu vlasů na hlavě. Denně nám vypadne asi 100 vlasů, to však ještě není důvod k panice. 

Padání vlasů je nutné řešit, když začneme ztrácet více vlasů a je to na pohled zřejmé. Ve většině případů postačí intenzivní podpora růstu vlasů kvalitními přípravky vlasové péče. Pokud jen samotná péče o vlasy nestačí nebo je důvodem padání vlasů závažnější problém, pomůže estetická klinika, kde se kromě příznaků léčí i příčina. 

Na naší klinice estetické medicíny v Praze pracují pouze zkušení lékaři a nabízíme hned dvojí řešení. 

První variantou je plazmaterapie vlasů, při které je odebrané menší množství krve ze kterého se ve speciálním přístrojij oddělí plazma a ta je následně aplikována do vlasové pokožky. Procedura může být lehce bolestivá, je však velmi účinná. 

Jako druhé rešení nabízíme vlasovou mezoterapii - tenkou jehlou se vpraví přípravky obsahující funkční látky (complex minerálů, stopových prvků, peptidů ) do vlasové pokožky. Díky mezoterapii se zvyšuje cirkulace krve + lymfy a pokožka tak lépe regeneruje. 

Kdy stačí péče o vlasy doma

Za vypadávání vlasů může často jen špatná výživa, nedostatečná péče o vlasy nebo hormonální nerovnováha. K hormonálním výkyvům dochází v pubertě, těhotenství a v menopauze - to jsou tři období, kdy je padání vlasů obvyklým jevem. I když jde o obvyklý jev, neznamená to, že ho můžeme ignorovat. Kvalitní péče profesionálními přípravky je naprosto nutná. 

Unikátní řada přípravků péče o vlasy Kérastase Paris je určena právě pro řešení problémů s vypadáváním vlasů. Rozhodně se nejedná o obyčejný šampon proti vypadávání vlasů, řada vlasové péče Kérastase poskytuje vlasům komplexní výživu, regeneruje strukturu a podporuje růst nových vlasů. Skvělou zprávou je, že tyto profesionální přípravky jsou nyní dostupné i na eshopu, takže je můžete používat v pohodlí svého domova.

Vyzkoušejte profesionální péči o vlasy 

Potřebujete zjistit, jaká péče o vlasy je vhodná právě pro vás? Hodila by se vám odborná diagnóza a profesionální návod, jak se o své vlasy starat? BEAUTYSHAPE salon krásy Praha disponuje nejmodernějšími nástroji na stanovení diagnózy vašich vlasů i vlasové pokožky. Na základě zjištění kadeřnice vám sestaví osobní plán péče o vlasy na doma, který prokládáte pravidelnými návštěvami salonu, například kvůli aplikaci hloubkové péče Fusio-Dose Kérastase a výsledky budou viditelné brzy.  

Autor: REGIONVYSOCINA.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
28.08.2020 11:47



0 +
 

Hlavní zprávy