Jsou vaše děti často nemocné? Příčina může být ve vzduchu

Každá rodina s malými dětmi nebo miminkem se obává chvíle, když se děti necítí dobře, nebo dokonce onemocní. Zkuste nejdříve změřit vlhkost vzduchu ve vašem bytě.

uniweb weby

Nedýchejte suchý vzduch

Řadu zdravotních problémů způsobuje nízká vlhkost vzduchu, která způsobuje vysušování sliznic dýchacích cest. Zvlhčovače vzduchu jsou již běžnou součástí řady domácností. Do dětského pokoje je však potřebné vybrat bezpečný a zcela bezhlučný elektrický zvlhčovač vzduchu pro miminka. Tyto vysoce účinné přístroje se vyznačují absolutně tichým chodem a snadným ovládáním.

Relaxační inhalace

Pokud zvolíte správný typ, můžete zvlhčovač vzduchu využít i pro vytvoření relaxační a příjemné atmosféry jak v dětském pokoji, tak po celém bytě. Stačí přidat do zvlhčovacího systému vonný olej či esenci. Některé z typů zvlhčovačů jsou navíc vybaveny funkční nočního podsvícení. Dětem tak mohou přístroje sloužit i jako působivá noční lampička.

Léčba inhalací

Pokud již lékař potvrdí např. zánět dýchacích cest, nebo dokonce trpí někdo zvaší rodiny astmatem, je nejvyšší čas pořídit domů osobní inhalátor pro studenou inhalaci. Profesionální inhalační systémy jsou vybaveny mikro-nebulizátorem. Podle typu jsou pak doplněny i maskami pro malé či větší děti, popř. i maskami pro adolescenty.

Chcete se léčit, kupujte proto jen profesionální přístroje

Při nákupu inhalátoru vybírejte pouze z nabídky ověřených zdravotnických přístrojů. Ve specializovaném eshopu společnosti KRÁSNÝ – zdravotnická technika, s.r.o., koupíte profesionální přístroje určené pro lékařské použití. Díky ověřeným dodavatelům zde získáte garanci kvality všech dodávaných produktů. Zároveň máte zaručen plný záruční a pozáruční servis na všech nabízený sortiment.

Doporučené odkazy

Autor: Inhalátory pro dospělé i děti Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy