https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=Prost%C4%9Bjov&format=xml&polygon=0&addressdetails=149.4721467;17.1117979; , Prostějov 538 36, Česko OBCHODNÍ ZÁSTUPCE/ZÁSTUPKYNĚ | Nabídka práce REGIONVYSOCINA.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

OBCHODNÍ ZÁSTUPCE/ZÁSTUPKYNĚ

Alexandra Šafářová
566 696 650
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSV

Nástupní plat 40 000,- až 60 000,- Kč

Životopisy zasílejte na e-mail: alexandra.safarova@cecho.cz. Bližší informace poskytne paní Šafářová, tel. 566 696 650 (volat během pracovních dnů). Pracovní doba: Po-Pá 7:00-15:30 hod. ( nebo dle domluvy a potřeb). Pracoviště: práce v terénu ve svěřeném regionu.
Požadujeme: obchodní talent, samostatnost, angažovanost, flexibilitu, týmového ducha, znalost AJ na komunikativní úrovni, řidičský průkaz sk. B podmínkou.
Náplň práce: vytváření obchodních a marketingových strategií ve svěřeném regionu, mapování situace na trhu, aktivní hledání obchodních příležitostí, vedení obchodních jednání, správa obchodní agendy, tvorba návrhů řešení pro zákazníka, spolupráce při tvorbě nabídek.
Nabízíme: firemní vozidlo i pro soukromé účely, možnost home office, příspěvky na penzijní a životní pojištění, výhodné volání pro zaměstnance i rodinné příslušníky, příspěvek na dovolenou, vánoční prémie, příspěvek na plavání/masáže, dotované stravování.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.