Brodské týmy zářily na Mistrovství ČR v aerobiku

První říjnový víkend se konalo v Praze Mistrovství České republiky ve sportovním aerobiku a fitness týmech, na kterém nechyběly ani brodské kluby BM Fitness Havlíčkův Brod a Fanatic.

uniweb weby

V nejmladší kategorii 8-10 let měl klub BM Fitness jeden závodní tým v kategorii step grande a pod vedením Michaely Pešoutové si dívky odvezly zlatou medaili.

Starší kategorie už byla v zastoupení početnější. Svěřenkyně Boženy Čapkové z BM Fitness Nela Bartušková vybojovala ve velké konkurenci jednotlivkyň 19. místo. Zlato bral i druhý tým Michaely Pešoutové, který v kategorii kadet step grande neměl konkurenci. Boj o medaile panoval i v kategorii step petite, kde se na čele seřadil týmy z BM Fitness. Dívky pod vedením Lucie Zelenkové vybojovaly nejvyšší stupínek, stříbro pak po vydařeném finále míří také do Brodu do týmu trenérky Andrey Králové.

Kategorie 14-16 let přinesla klubu BM Fitness dvě zlata. První medaile patří svěřenci Boženy Čapkové Janu Bartuškovi, který závodí v páru s Karolínou Jánskou z Loun. Pod vedením stejné trenérky závodil i tým děvčat v kategorii junior step grande, kterým se povedlo počtvrté obhájit titul mistryň České republiky. V juniorských ženách se představila i Valentýna Svobodová, která obsadila 9. místo. Zlatou medaili vybojovaly i juniorky z klubu Fanatic, které nastoupily v kategorii step petite.

V nejstarší kategorii senior step petite bojoval o medaili tým trenérky Boženy Čapkové z BM Fitness. Dívky šly sice do finále ze druhého místa, ale po hvězdném výkonu obsadily nejvyšší stupeň a na krk si pověsily zlaté medaile. V kategorii seniorů se představil i pár sportovního aerobiku z klubu Fanatic. Kateřina Doležalová a Marek Šotola nakonec své jediné konkurenty porazili a získali zlato.

Oba kluby se teď připravují na Mistrovství světa, které se koná za necelé dva týdny ve Vídni. 


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 09.10.2016 12:46




0 +
 

Hlavní zprávy