Brodský aerobic se neztratil ani ve světové konkurenci

Předposlední víkend v říjnu se konalo ve Vídni Mistrovství světa ve sportovním aerobiku a fitness týmech, kde se představily i brodské tým BM Fitness a Fanatic.

uniweb weby

V kategorii kadet step grande závodil tým Michaely Pešoutové, který vybojoval bronzovou medaili. Druhým týmem kadetské kategorie, tentokrát step petite, byly závodnice pod vedením Andrey Králové, které obsadily po náročném boji třetí místo.

Kategorie junior step grande přinesla medailové umístění pro svěřenkyně Boženy Čapkové, které těsně nestačily ruským týmům a obsadily třetí příčku. Na čtvrté příčce pak skončil tým zklubu Fanatic. Želízkem vohni byl Jan Bartušek závodící vpáru sKarolínou Jánskou zLoun, kteří vystoupali na nejvyšší příčku a odvezli si titul mistrů světa.

Napínavý boj nastal i vnejprestižnější seniorské kategorii. Tým pod vedením Boženy Čapkové se vsenior petite utkal zejména sruskými týmy a odvezl si páté místo. Fanatic do kategorie seniorů vyslal pár ve složení Marek Šotola a Kateřina Doležalová, kteří si zVídně odvezli stříbro.

Po mistrovství České republiky, na kterém brodské týmy vybojovaly 8 zlatých a jednu stříbrnou medaili, úspěšně zakončily letošní sezónu. Oba kluby vlistopadu zvou na tradiční akademii - BM Fitness 16. listopadu doKina Ostrov, Fanatic se se sezónou rozloučí vneděli 27. listopadu.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy