Bruslaři hostí Žďár nad Sázavou, vedení klubu připravilo doprovodný program

Už v neděli 12. března odstartuje čtvrtfinálová série play-off druhé hokejové ligy. BK Havlíčkův Brod zahájí sérii se Žďárem nad Sázavou na domácím ledě, pro fanoušky klub připravil zajímavý doprovodný program.

uniweb weby

  • Slavnostní nástup obou soupeřů doprovodí mládežnické týmy BK Havlíčkův Brod.

  • O přestávce mezi první a druhou třetinou se přímo na ledě uskuteční přestávková soutěž o ceny z fanshopu BK Havlíčkův Brod.

  • Bude také zveřejněný vítěz tipovací soutěže na Facebooku Bruslařského klubu, který vyhraje dvě místa v autobuse A týmu na cestu na druhý čtvrtfinálový zápas do Žďáru nad Sázavou.

  • Zkrátka nepřijdou ani ostatní návštěvníci, všechny nedělní vstupenky budou slosovány, vítězové získají nářadí z firmy ATOS Ledeč nad Sázavou.

  • O druhé přestávce se pak na ledě v Kotlině uskuteční hokejová exhibice Ondřeje Smrže. Jedná se o bývalého hokejistu, který v současné době pracuje jako trenér. Je specialitou na bruslení a hokejové dovednosti, během letní přípravy se podílel i na přípravě A-týmu BK Havlíčkův Brod a vypomáhal i u mládežnických kategorií.

Předprodej lístků na nedělní čtvrtfinále začne na pokladně ZS v Kotlině hodinu a půl před zápasem, tedy v 15:30. Úvodní buly bude vhozeno v 17:00! Zápas tentokrát nebude vysílat server Vysílámeživě.cz, proto si ho nenechte ujít naživo!



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy