Bruslaři přestříleli Moravské Budějovice

V prvním zápase pod vedením nového trenéra Romana Kaňkovského se havlíčkobrodští hokejisté radovali z výhry. V Kotlině porazili krajského rivala z Moravských Budějovic 5:2.

uniweb weby

Do zápasu sice lépe vstoupili hosté, kteří v úvodu hned dvakrát vedli, nakonec ale první třetinu vyhráli domácí Bruslaři poměrem 3:2 (Kozlík, Lacina, Voříšek) a vedení do konce zápasu už neztratili. Ve druhé třetině naopak svůj náskok branou Valy navýšili a definitivní tečku za výhrou 5:2 udělal v předposlední minutě zápasu Voříšek.

Trenér Roman Kaňkovský tak zažil na lavičce Bruslařů vítěznou premiéru a to i přesto, že kvůli nemoci chyběli někteří klíčoví hráči.


Havlíčkův Brod si tak upevnil vedení ve druholigové tabulce skupiny střed, na druhý Nymburk má tříbodový náskok. Bruslaře teď čekají dva zápasy na ledě soupeřů, v sobotu 14. ledna se představí v písku, o týden později cestují na led Pelhřimova. Na domácím ledě se znovu představí až ve středu 25. ledna, kdy budou hostit Jindřichův Hradec. Přímý přenos zápasu budete moci sledovat na serveru Vysílámeživě.cz.

Foto: Luboš Vácha

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy