Hodinky jako dárek? Funkční drobnost, kterou obdarovaného potěšíte

Zdroj foto: Eva Orlova / Shutterstock.com Vánoce se blíží a s nimi také vyvstává otázka, co komu letos darovat pod stromeček. Pokud stále ještě tápete a nemáte nakoupené všechny vánoční dárky, přinášíme vám tip na praktický prezent - hodinky. Proč jsou právě hodinky výborným dárkem a komu je můžete darovat?

uniweb weby

Hodinky jako romantické gesto

Toužíte po tom, abyste s nějakým člověkem strávili každý okamžik svého života? Najevo mu to můžete dát právě hodinkami. Hlavní úloha hodinek totiž spočívá v tom, že měří čas. Na ruce obdarovaného tak mohou odměřovat čas do doby, než se spolu znovu setkáte. Není to romantické? Skvělou značkou hodinek, které toto romantické gesto podtrhnou, jsou například hodinky Zeppelin. Ano, jejich název je odvozen od již zaniklých vzducholodí, tudíž v sobě nesou také nádech nostalgie.

První hodinky pro někoho z rodiny

Pamatujete si, od koho jste dostali své první hodinky? Jedná se o tak významný dárek, že si pravděpodobně vybavíte i samotný moment, kdy jste hodinky přebírali. Darujte svým dětem, synovcům, neteřím či vnoučatům jejich první hodinky a předejte jim tak hodnotnou věc, kterou budou moci neustále používat. Výborný dojem udělají moderní Casio hodinky, které kombinují eleganci, sportovní vzhled a jsou vysoce odolné. Právě odolnost je důležitou vlastností hodinek, zejména pokud je darujete dítěti.

Další kousek do sbírky

Někdo je hodinkami natolik posedlý, že je dokonce sbírá. Máte-li i vy ve svém okolí někoho, kdo na svou sbírku hodinek nedá dopustit a neustále ji rozšiřuje o další a další, dávejte dobrý pozor, který model či značka v jeho sbírce chybí a kupte mu tyto hodinky pod stromeček. Uvidíte, že pro sběratele hodinek bude další kousek do sbírky trefou do černého.

Podle čeho hodinky vybírat?

Váháte, podle čeho vybrat vhodné hodinky někomu pod stromeček? Zamyslete se nad tím, jaký materiál a barvu má daný člověk nejraději. Pokud nosí zlaté či stříbrné šperky, máte hned jasno. Nepotrpí si na nošení šperků a raději dává přednost kůži? Opět budete mít výběr hodinek snazší. Pokud vám nepomohou ani šperky či obliba kůže, zamyslete se nad tím, jaké oblečení je pro daného člověka typické. Podle toho vyberte barvu hodinek i jejich styl.

Image title

Zdroj foto: DuxX / Shutterstock.com

Mimochodem, existují samozřejmě i chytré hodinky, které mají skoro stejně funkcí jako chytrý telefon. Sháníte-li dárek pro někoho, kdo nedá svůj mobil z ruky, darujte mu chytré hodinky.

Potěšte někoho ze svých blízkých tím, že mu pod vánoční stromeček darujete hodinky. Ať už se bude jednat o romantické gesto, první hodinky či další kousek do sbírky, s hodinkami nic nezkazíte a daného člověka potěšíte.

Komerční sdělení. Zdroj textu: Inzerent

Fotogalerie
Autor: REGIONVYSOCINA.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy