Kdo podpoří bazárek Zvonečku, podpoří i havlíčkobrodskou nemocnici

Po šesté se havlíčkobrodské Mateřské centrum Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod promění na jeden týden v místo, kde se dají nakoupit pěkné kousky za pár korun, a to navíc na podporu dobré věci. Tradiční Jarní charitativní bazar zahájí v pondělí 24. dubna v pět hodin odpoledne módní přehlídka, samotný bazar skončí až v pátek 28. dubna.

uniweb weby

Letos bude výtěžek z prodeje věnován jménem Karolínky Sedláčkové dětskému oddělení havlíčkobrodské nemocnice jako poděkování za společných deset let. „Jarní charitativní bazar jsme jako spolek Metoděj vymysleli společně se Zvonečkem před šesti lety. Každý rok výtěžek putuje na pomoc vážně nemocným dětem a jejich rodinám,“ vysvětlila jedna z organizátorek dobročinné akce Simona Sedláčková, jejíž dcera Karolínka trpí nevyléčitelnou metabolickou poruchou. 

Pomoci mohou „zákazníci“ a také ti, kteří doma objeví oblečení, boty, doplňky či hračky, jež už sami nepotřebují, ale domnívají se, že by tyto věci mohly být ještě užitečné a že by mohly udělat někomu druhému radost. Příjem darů trvá od 11. do 21. dubna ve Zvonečku na adrese Rubešovo náměstí 171, Havlíčkův Brod. Každý kousek si pak návštěvník bazaru může zakoupit za dobrovolnou cenu. „Kdo přijde podpořit bazárek, tak podpoří i nemocnici,“ usmála se Simona Sedláčková. 

Na slavnostní zahájení tradiční dobročinné akce s módní přehlídkou v pondělí 24. dubna od 17.00.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy