Knižní tip: Hřbitov trpaslíků

Petr Boček spojuje horor s černým humorem v bizarro románu.

uniweb weby

Že by se horor nedal pojmout trochu jinak? Petr Boček vám ukáže, že je možné dohromady spojit horor, černý humor, fantasy, a to všechno smíchat v akčním bizarro příběhu, který vás chytne od začátku a nepustí vás až na samotném konci.

Co svede dohromady trpaslíka, kterému unesli přítelkyni, odborníka na hřbitovy a pohřbívání, sužovaného despotickou matkou, a zoufalého otce, jemuž někdo z hrobu ukradl tělo zavražděné dcery? Jakou roli v tom všem hraje mystický Lovec, ghúlové a trpasličí magie? Mohou mrtví zpívat „Holka modrooká“? Kdo je „vrahem andílků“? To vše se dočtete v černohumorně laděném hororovém románu Hřbitov trpaslíků.

Co všechno může člověka přivést ke zlu? Chtíč, zoufalství, pomsta, ochranitelský komplex či touha po lepším životě… 

Kniha Hřbitov trpaslíků není snadno žánrově zařaditelná, protože se rozkročila hned nad několika žánry, ale všechny je spřádá mistrně. Podobnou knihu na českém – nejen hororovém – trhu hned tak nenajdete. Po knize Mízožravci, nostalgickém hororu, se Petr Boček představuje dílem, kde prezentuje to, co mu velmi sedí – černý humor.

Děj příběhu Hřbitov trpaslíků se odehrává v České republice, která se liší od naší reality. Ale jen trochu. Stačí si zvyknout na to, že trpaslíci a ghúlové jsou něco přirozeného, co mezi námi chodí. Hlavně v případě těch ghúlů to až tak těžké není.

Hřbitov trpaslíků je na trhu od 11. října 2021.

Odkaz pro objednání knihy: https://www.goldendog.cz/produkt/hrbitov-trpasliku/

O nakladatelství Golden Dog

Nakladatelství Golden Dog se zaměřuje na horor, thriller, detektivku a další žánrovou literaturu (fantasy, scifi). Jedním z cílů nakladatelství je podpořit české hororové autory, vydávat je pod jednotnou značkou a spojit je tak v soběstačnou a fungující skupinu.

Více na www.goldendog.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy