LiStOVáNí představí na Vysočině v červnovém Turné v hajzlu 2

V sobotu 10. a v úterý 13. června se v rámci projektu LiStOVáNí spisovatel C. D. Payne, jehož knihy vydává nakladatelství Jota. Turné v hajzlu 2 nabídne hned pět jeho knih Zázrak v plechovce, Mládí v hajzlu 1, Dědictví, Neviditelný a Nestydaté plavky, které si zájemci mohou na místě koupit a nechat podepsat.

uniweb weby

Od posledního turné v České republice před pěti lety je C. D. Payne stále ženatý se stejnou ženou. „Pořád mám toho stejnýho psa. Ale! Mám novou kočku! Napsal jsem několik dalších knížek. A taky divadelní hru o milostném životě Caryho Granta. Nechsi zahrát? 
Vím, ano, je vtipná, stejně jako tvoje knížky. Všichni se na tebe moc těšíme. Ale jak je možné, že si vůbec souhlasil, že přijedeš. Letošní program je snad ještě šílenější než ta šňůra před pěti lety.  Já jenom doufám, že zase nebudeme mít ty skluzy v programu. Pamatuju si jednu cestu, kdy jsem věděl, že prostě s váma asi umřu na silnici. 
Ale zvládli jsme to.
To jo, tak teď prostě klidněji.
Slibuju.
Víc mě baví se v klidu dívat na ty vaše české i moravské kopce, kde jsou ty nádherný hrady a zámky. Chápej, tohle v Kalifornii nemáme,“ vzkazuje svým příznivcům v Česku.

Osobně se s ním mohou zájemci potkat v sobotu 10. června od 16.00 v restaurace Coqpit v Třebíči a v úterý 13. června od 17.30 v Krajské knihovně Vysočiny v Havlíčkově Brodě.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
09.06.2017 07:28




0 +
 

Hlavní zprávy