Na vyšší odborné škole sociální v Jihlavě představili zájemcům o studium

Ve čtvrtek 12. ledna se konal na Soukromé vyšší odborné škole sociální v Jihlavě, o. p. s., Den otevřených dveří především pro zájemce o studium.

uniweb weby

Na přípravě programu a jeho představení se výraznou měrou podíleli studentky druhého a třetího ročníku denní formy studia oboru sociální práce a předškolní a mimoškolní pedagogika, kteří hostům programu představili zázemí školy pro studenty, tradiční projekty – např. charitativní ples, který se uskuteční v sobotu 21. ledna už počtrnácté, i individuální projekty, které zpracovávají v rámci závěrečné absolventské práce, dále možnosti odborných stáží v zahraničí a formy výuky na škole.
Premiéru měly tři videoprezentace z charitativního koncertu pro Seniorpoint v Havlíčkově Brodě, hudebního vystoupení v Alzheimercentru v Jihlavě a ukázkové hodiny tandemové výuky projektu English4Family. Zájemci měli možnost si vyzkoušet i některé z aktivit, kterým se studenti věnovali v zimním období školního roku 2016/2017 – např. vyzkoušet si prvky z dětské jógy, které se studentky oboru předškolní a mimoškolní pedagogika, věnují v metodice pohybových činností v rámci přípravy na praxi v mateřských školách.   
Soukromá vyšší odborná škola sociální Jihlava, o. p. s., která oslavila v roce 2014 dvacáté výročí zahájení činnosti, je neziskovou organizací, která dává veškerý zisk do vzdělávání. V rámci výukového plánu má zařazen dvojnásobek hodin vysoce kvalitní výuky cizího jazyka ve srovnání se státním VOŠ a VŠ a dvojnásobek hodin výuky informačních a komunikačních technologií, které zaručí studentům především denní formy studia znalosti na úrovni ECDL komplet.
Studenti školy se budou podílet také na přípravě a realizaci programu Odpoledne otevřených dveří, které se ve škole uskuteční ve čtvrtek 16. března od 14.00 do 17.00


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 12.01.2017 20:46




0 +
 

Hlavní zprávy