Nová aplikace doporučuje Cyklovýlety po Vysočině

Zbrusu nová aplikace Cyklovýlety po Vysočině dává čtyřicet tipů na cyklovýlety po Kraji Vysočina. Jednotlivé trasy jsou rozděleny po okresech a u každého z výletů najdou milovníci cykloturistiky popis, vzdálenost, doporučení na typ kola, jaká bude náročnost trasy a aplikace připojuje i kontakty na turistická informační centra.

uniweb weby

Novinku připravil cyklokoordinátor Kraje Vysočina Petr Stejskal ve spolupráci s krajskou příspěvkovou organizací Vysočina Tourism. Poprvé ji představí tento víkend na veletrhu For Bikes v pražských Letňanech.

Malebná krajina Vysočiny je protkána hustou sítí značených cykloturistických tras, které poskytují neopakovatelné zážitky jak milovníkům přírody, tak zájemcům o unikátní památky. Každý výlet je zakreslený v mapě, která značí další turistické zajímavosti v okolí.

Trasy, které nová aplikace doporučuje, vedou po lesních cestách, málo frekventovaných silničkách, údolími, okolím vodních nádrží nebo po hrázích rybníků. Zdatnější sportovci dají přednost náročnějším terénům Žďárských a Jihlavských vrchů, rodiny s dětmi využijí trasy vedené údolími a po mírnějších táhlých svazích s nádhernými výhledy. Aplikace je elektronickou verzí krajské tištěné brožury Cyklovýlety po Vysočině.

Kde aplikace stáhnete?

Stáhnout v App Store

Stáhnout na Google Play

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy