Revitalizace ulice a oprava přejezdu omezí dopravu v Třebíči a Vladislavi

Dopravní omezení čeká řidiče od začátku července v Čeloudově a Hartmannově ulici a také na vlakovém přejezdu u Vladislav, kde bude společnost Strabag rail opravovat přejezd.

uniweb weby

Revitalizace Čeloudovy a Hartmannnovy ulice v Třebíči

Od pondělí 3. července dojde k úplnému uzavření Čeloudovy ulice před č. p. 1108-1104, zde bude probíhat první etapa stavebních prací na regeneraci sídliště. Omezení potrvá do 1. září. Následně začne úplná uzavírka Kubišovy ulice před čp. 1230 a Hartmannovy ulice před čp. 1124-1130. Druhá etapa regenerace potrvá do 30. listopadu. Přístup do bytových domů bude po celou dobu revitalizace umožněn. 

Oprava přejezdu u Vladislavi

Další omezení čeká řidiče na silnici I/23 směrem na Vladislav. Zde bude společnost Strabag rail opravovat železniční přejezd. Práce na přejezdu si vyžádají úplnou uzavírku. Termín opravy je naplánován od středy 5. do neděle 9. července. 
Navržená objízdná trasa pro automobily do 7,5t je přes obec Hostákov. Pro nákladní automobily nad 7,5 t je objízdná trasa navržena po ulici Sportovní směrem na Hrotovice a následně přes obec Číměř. 

Dopravní omezení a uzavírka chodníku na Podklášteří

Dále upozorňujeme na dopravní omezení a úplnou uzavírku chodníků v ulici 9. května, Hanělově a U Barborky. V místě budou probíhat výkopové práce spojené s pokládkou inženýrských sítí. Termín prací je naplánován do 28. srpna. 

Výstavba lodžií omezí parkování

S dalším omezením musí řidiči počítat v ulici Gen. Svobody z důvodu umístění pracovního vozidla při výstavbě lodžií u bytového domu čp. 636/19. Úplná uzavírka parkovacích stání potrvá od pondělí 3. července a skončí 10. září.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy