Sdružení sportovních svazů České republiky oslavilo 30 let fungování

Ve čtvrtek 4. listopadu se v prostorách Letenského zámečku v Praze uskutečnilo setkání zástupců sdružení Sportovních svazů České republiky a jeho členských svazů u příležitosti oslav 30 let novodobého působení Sdružení.

uniweb weby

Pozvání na slavnostní akt, přesunutý kvůli epidemiologické situaci z listopadu 2020, přijal také předseda NSA Filip Neusser, který spolu s předsedou Sdružení Zdeňkem Ertlem.

V rámci oslav tohoto kulatého výročí se předseda Sdružení JUDr. Ing. Zdeněk Ertl rozhodl ocenit vybrané osobnosti z řad funkcionářů a sportovců (bývalých i současných) členských svazů a Sdružení samotného. Na setkání byli přítomni nejen oceněné osobnosti, ale také zástupci svazů, a to zakládajících i přidružených, které se do Sdružení přidaly v posledních dvou letech.

„Gratuluji Sdružení sportovních svazů České republiky k jubileu a přeji spustu dalších let úspěšného fungování i díky kooperaci s Národní sportovní agenturou. Jsem rád, že akce původně odložená kvůli covidové situaci mohla proběhnout a mohli jsme společně ocenit 39 sportovích sportovních osobností. Děkuji všem oceněným za jejich celoživotní práci pro český sport,“ řekl k akci Filip Neusser.

Osobnosti na ocenění nominovali zástupci zakládajících členských svazů Sdružení, Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, které je od roku 2011 nedílnou součástí Sdružení, a sekretariát Sdružení. V Letenském zámečku bylo oceněno celkem 39 osobností ze Sdružení sportovních svazů České republiky a jeho členských svazů.

Kompletní seznam oceněných naleznete na webových stránkách Sdružení sportovních svazů ČR ZDE.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy