Slam Poesie: Emoce, Smích a Dekadence s Mistry České Scény!

Na Slam exhibici 24. února 2024 se představí elitní česká slam poetry scéna, zaměřená na umění slova v jeho nejčistší podobě. Diváci budou svědky emocionálních výkonů, včetně improvizací a textů, které zahrnují dekadenci, extravagantnost a originalitu. Bodování probíhá publikem, které se může aktivně podílet na vyhodnocení vystoupení.

uniweb weby

V jedinečném kulturním večeru přivítáme elitu české slam poetry na Slam exhibici, kde se představí nejen zkušení mistři žánru, ale i naděje začínající generace. Akce nabídne účinkujícím možnost předvést své schopnosti a divákům zážitek plný emocí, který jim představí svět slov a emocí z úplně nových rozměrů.

Žádné kostýmy, ani rekvizity. Zažijte umění slova v jeho nejčistší podobě - slam poetry. Vlastní texty či improvizace zaujme každého od emocemi dojetého diváka, až po ty, co se uválejí ve smíchu. Kromě toho se však můžete těšit i na účinkující, kteří se pohybují na hraně dekadence a extravagantnosti, a zajímavá vystoupení získávají body publika v průběhu Slam.

Mezi vystupujícími se představí Anatol Svahilec, mistr České republiky v roce 2014 a maskot celého žánru, kterého mnozí nazývají strýčkem Jedličkou české slam poetry. Zažijte jeho nevídanou energii a působivé upřímné verše.

Dále se můžeme těšit na Kvizdo, matadora třebíčské slamové scény v rozpuku. Jeho autentická prezentace a osobité texty budou jistě stát za to.

Z Brnopolabí vystoupí Držgrešle, čerstvá slamová krev. Tento nadějný tvůrce se již teď začíná prosazovat na poli slam poetry a zcela určitě zaujme diváky svým osobitým stylem.

Růny, stujodaný ekonom, do naší srdcí zasáhne jako hotový lord Byron svým romantickým a zarputilým nadšením pro umění slova. Jeho výjimečný textový talent a originální styly improvizací z něj dělají jednoho z nejžádanějších účinkujících večírku.

A nakonec - Gába, slamová mystička z třebíčské slamové školy. Její záhadnost, vášeň a energie, kterou do svých veršů vkládá, vás vtáhne do světa slam poetry, a než si to uvědomíte, budete součástí onoho tajemna.

Nezapomeňte, že nejen účinkující, ale i diváci jsou součástí slam poetry a v průběhu večera budou mít možnost udělit body svojímu favoritovi. Slamová exhibice diváky zaujme a představí jim svět slov a emocí, který nejen oživí, ale také zprostředkuje hlubší uvědomění o nás samotných, umění a lidství vůbec.

Začátek 19:00



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy