Trabantem Hedvábnou stezkou s Danem Přibáněm přes Havlíčkův Brod

Patříte-li mezi fanoušky žlutého cirkusu a jeho principála Dana Přibáně, pak byste neměli v úterý 13. března od 19 hodin chybět na jeho přednášce v Havlíčkově Brodě. Možná vás některé věci překvapí a jiným nebudete chtít uvěřit. Každopádně si tuhle show nesmíte nechat ujít, protože se jedná o jednu z posledních přednášek před velkou a dost možná že i poslední cestou Trabantí výpravy.

uniweb weby

Kdo by v dnešní době neznal cestovatele a dobrodruha Dana Přibáně. Jeho výprava složená ze dvou Trabantů, Malucha a Jawy je pro mnohé dobrodruhy velkou inspirací. To, že něco nejde, pro Dana není žádnou překážkou, ostatně to dokazuje i název jeho další přednášky v Havlíčkově Brodě  Trabantem Hedvábnou stezkou aneb skoč, křídla si připneš později.

Přednáška z první velké cesty po Hedvábné stezce je určená především těm fanouškům, kteří chtějí vědět, jak to vlastně celé začalo. Kdo vůbec vybral pro trabanty žlutou barvu a proč. Přijďte si poslechnout nikdy nevyřčené příběhy o tom, jak vlastně nikdo z cestujících nevěděl, kam až mohou dojet a jestli se vůbec vrátí domů. 

Trabantem napříč neznámou cestou, bez zkušeností a bez kvalitního vybavení. Jedinečná možnost podívat do míst, kde nejsou silnice ani zpevněné cesty, do zemí kde se mísí chudoba s bohatstvím, přes státy prolezlé korupcí, tohle všechno a ještě mnohem víc ukáže Hedvábná stezka. Uvidíte jedinečné filmové záběry a někdy až neuvěřitelné fotografie z míst, kam se jen tak někdo nevydá.

Přednáška se uskuteční  v úterý 13. března od 19 hodin v Městském divadle a kině Havlíčkův Brod. Vstupenky lze objednat přímo zde. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 26.02.2018 22:29




0 +
 

Hlavní zprávy