Třebíčští baseballisté vyhlásili nejlepší hráče

Nejlepší hráče v mládežnických kategoriích vyhlásil baseballový klub Třebíč Nuclears. Jeho týmy vozí pravidelně na Vysočinu medaile z republikových mistrovství, pohárů a úspěšně reprezentují také na mezinárodní scéně. Jinak tomu nebylo ani v uplynulé sezóně 2017.

uniweb weby

Zástupci Třebíče nechyběli v českých národních týmech startujících na mistrovství Evropy a mistrovství světa, stejně jako na Světové sérii Junior League v USA. V domácích soutěžích se nejúspěšnější kategorií stali starší žáci do jedenácti let, kteří vybojovali titul mistrů ČR a zlato v Českém baseballovém poháru (ČBP). Bronz z republikového šampionátu dovezli také kadeti do patnácti let. Sbírku medailí navíc rozšířili mladší kadeti do třinácti let stříbrem z poháru a mladším žákům do devíti let patří první místo na ČBP Moravy. Kromě hráčů z kategorií, které už mají své soutěže, si ocenění odnesli také všechny děti z předškolní přípravky.

Nejužitečnější hráči přípravky: Stanislav Kravka, Mark Deliergiyev, Jakub Svoboda, Filip Svoboda, Vojtěch Pekárek, Benjamin Sedlář, Josef Žatečka, Anežka Chládková, Ondřej Krátký, Vojtěch Hrozníček, Dominik Kliner, Tomáš Tajbr, Vladyslav Dmytriiev, Patrik Doseděl, Barbora Dvořáková, Miroslav Caha, Alexandr Černoch, Zbyněk Ujčík, David Frelich, Jakub Cejpek, Štěpán Kupčík, Dominic Gartner.

Mladší žáci do 6 let: nejlepší hráč obrany Jakub Svoboda, nejlepší pálkař Dominik Kliner, skokan roku Vojtěch Pekárek.

Mladší žáci do 8 let: nejlepší hráč obrany Alex Veselý, nejlepší pálkař David Jílek, skokan roku Matouš Černý a Pavel Dohnal, nejužitečnější hráč Vojtěch Příhoda, nováček roku Michal Kraus.

Mladší žáci do 9 let: nejlepší hráč obrany Jakub Kliner, nejlepší pálkař Pavel Mašek, skokan roku Kristýna Kuchaříková, nejužitečnější hráč Jiří Balvín, nováček roku Filip Žatečka.

Mladší žáci do 10 let: nejlepší hráč obrany David Bílek, nejlepší pálkař Martin Vybíral, skokan roku Zdeněk Brátka, nejlepší nadhazovač Denisa Šustrová, nejužitečnější hráč Pavel Peroutka.

Starší žáci do 11 let: nejlepší hráč obrany Tomáš Wasserbauer, nejlepší pálkař Pavel Jozek, skokan roku Benedikt Růžička, nejlepší nadhazovač Vojtěch Šabacký, nejužitečnější hráč Jan Bilíček.

Mladší kadeti do 13 let: nejlepší hráč obrany Šimon Worbis, nejlepší pálkař Jan Klee, skokan roku Michal Jeřábek, nejlepší nadhazovač Petr Tretera, nejužitečnější hráč Adam Veselý.

Kadeti do 15 let: nejlepší hráč obrany Jan Šabacký, nejlepší pálkař Daniel Fejta, skokan roku Marcel Palko, nejlepší nadhazovač Lukáš Smejkal, nejužitečnější hráč Lukáš Pacal.

Nejlepší hráči juniorských kategorií, extraligového týmu mužů a nejlepší trenéři klubu Nuclears budou tradičně vyhlášeni na baseballovém plese, který se bude konat 17. března 2018.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy