Tři auta se srazila na Třebíčsku, na místě zasahovali hasiči

Při nehodě tří osobních aut se v pondělí 21. ledna okolo půl jedné odpoledne u Mikulovic na Třebíčsku zranili čtyři lidé. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Třebíče.

uniweb weby

„Hasiči provedli na havarovaných vozidlech protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Příčinu a veškeré okolnosti dopravní nehody vyšetřují policisté,“ přiblížila Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

„Sedmadvacetiletá řidička s osobním vozem Škoda Octavia projížděla po silnici ve směru jízdy od Mikulovic směrem na Slavice. Nechovala se dostatečně opatrně, nepřizpůsobila rychlost jízdy a na zledovatělém povrchu vozovky dostala v mírné levotočivé zatáčce smyk, který se jí nepodařilo vyrovnat. Přejela do protisměru, kde narazila do osobního vozu Volkswagen, jehož řidič jel ve směru od Slavic. Po střetu byl vůz Škoda Octavia odhozen na osobní aut Škoda Fabia, jehož řidič jel ve směru od Mikulovic směrem na Slavice. 
Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidičky osobního vozu Škoda Octavia a jejího spolujedoucího. Lehké zranění utrpěli také řidič a spolujedoucí z vozu Volkswagen. Zraněné osoby převezla zdravotnická záchranná služba k ošetření do třebíčské nemocnice. Řidič z vozu Škoda Fabia vyhledal lékařské ošetření v nemocnici v Třebíči sám,“ doplnila popis nehody Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Podle jejích informací vznikla při dopravní nehodě hmotná škoda na havarovaných vozidlech ve výši přesahující částku 200 000 korun. U všech řidičů provedli policisté na místě dechovou zkoušku s negativním výsledkem. „Policisté na místě také zkontrolovali předepsaného zimního vybavení u vozidel. Na osobním vozidle Škoda Octavia sice byly užity zimní pneumatiky, ale neměly dostatečnou hloubkou dezénu. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Třebíč.
Silnice byla po dopravní nehodě po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému zcela uzavřena a policisté museli odklánět dopravu na objízdné komunikace,“ uzavřela Dana Čírtková.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 23.01.2018 08:51




0 +
 

Hlavní zprávy