Výtěžek z jarního bazaru ve Zvonečku pro dětské oddělení havlíčkobrodské nemocnice

Šestý Jarní charitativní bazar v havlíčkobrodském Mateřském centru Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod, který se uskutečnil díky spolku Metoděj a Zvonečku na přelomu dubna a května, přinesl rekordní výtěžek.

uniweb weby

Symbolický šek na celkem šestatřicet tisíc korun ve středu 24. května předaly zástupkyním Dětského oddělení Nemocnice Havlíčkův Brod tři dámy – Karolínka Sedláčková s maminkou Simonou a vedoucí Zvonečku Anna Doleželová. 

Karolínka Sedláčková trpí nevyléčitelnou metabolickou poruchou, kvůli které strávila právě na dětském oddělení havlíčkobrodské nemocnice nemálo dní svého života. Výtěžek z letošního bazaru tak patřil k poděkování za společných deset let. „Velmi si vážíme kvalitní péče, kterou se Karolínce na vašem oddělení dostávalo,“ zmínila Simona Sedláčková při setkání se zdravotními sestřičkami i s primářkou oddělení Magdalenou Chvílovou Weberovou. Jak s díky uvedly zdravotní sestřičky, peníze budou využity na vybavení ambulance.  

S bazarem ve Zvonečku pomohli všichni ti, kteří darovali své oblečení, obuv i hračky k prodeji, a všichni ti, kteří si za dobrovolnou cenu něco zakoupili. Akci tradičně zahájila módní přehlídka. „Jsme moc rádi, že se na organizaci bazaru můžeme podílet a že je rok od roku úspěšnější. Chtěli bychom v našem společném snažení nadále pokračovat,“ uvedla vedoucí Zvonečku Anna Doleželová. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy