Zlato Štěpána Holuba a Matyáše Jinka ve čtyřhře nejmladších žáků

V Liberci a Jablonci nad Nisou pokračoval hned o prvním lednovém víkendu seriál Bodovacích turnajů mládeže ČR ve stolním tenisu. Na severu Čech nechyběli mladí stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod. V konkurenci 622 hráčů a hráček z celé republiky vybojovali hned několik cenných kovů a bílých tygříků, které pozorní pořadatelé z SKST Liberec darovali všem medailistům víkendových bodovacích turnajů.

uniweb weby

V Liberci a Jablonci nad Nisou pokračoval seriál Bodovacích turnajů mládeže ČR ve stolním tenisu. Na severu Čech nechyběli mladí stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod. V konkurenci 622 hráčů a hráček z celé republiky vybojovali hned několik cenných kovů a bílých tygříků, které pozorní pořadatelé z SKST Liberec darovali všem medailistům víkendových bodovacích turnajů…

Hned dva bílé tygříky bude doma chovat Matyáš Jinek. Nejmladší žák HB Ostrov si v Liberci vedl skvěle. Ve dvouhře nejmladších žáků skončil třetí, k tomu ještě přidal triumf ve čtyřhře, kterou společně se Štěpánem Holubem vyhráli. Deblový úspěch havlíčkobrodských nadějí ještě podtrhlo stříbro Jakuba Růžičky, jenž v Liberci startoval se svým obvyklým deblovým spoluhráčem Jindřich Morávkem (TJ Jiskra Strážnice).

Další deblovou medaili vybojoval v Jablonci nad Nisou Filip Karel. Starší žák HB Ostrov prošel s Jakubem Slapničkou (TJ ČZ Strakonice ELEKTROSTAV) až do finále, kde se po zásluze radovali ze stříbrné medaile.

Stříbrný debl Filip Karel (druhý zprava) a Jakub Slapnička

Dva bílé tygříky "ulovili" mladí stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod na celostátním "bodováku" mladšího žactva v Liberci. Lukáš Svoboda vyhrál soutěž útěchy A mladších žáků, Klára Peštálová byla ve finále dvouhry mladších žákyň B.

Následující celostátní bodovací turnaj mládeže ve stolním tenisu jsou na programu 3. a 4. února v Jaroměři a Hostinném.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy