Čtvrté bodovací turnaje s účastí brodských stolních tenistů

O uplynulém víkendu vyrazili stolní tenisté z Havlíčkova Brodu na 4. celorepublikové bodovací turnaje. V sobotu se ve Valticích utkali mladší žáci, v Hluku bojovali dorostenci. Neděle patřila ve Valticích nejmladším žákům, v Hluku pak hráli starší žáci.

uniweb weby

NEJMLADŠÍ ŽÁCI
Na turnaji nejmladších žáků se dařilo Kubovi Hitzgerovi, který skončil druhý. Matyáš Jinek mezi jednotlivci obsadil 17.-32. příčku. Oba hráči ale řádili ve čtyřhře, ve kterém obsadili třetí místo. Do hlavní soutěže se probojovalo všech šest brodských zástupců - Štěpán Holub byl 5.-8., Prokop Kamarád, Kuba Růžička a Lukáš Svoboda obsadili 17.-32. místo.

MLADŠÍ ŽÁCI
Filip Karel obsadil mezi jednotlivci druhou příčku, stejnou příčku obsadil i ve čtyřhře. Adam Hitzger si připsal úspěch, když poprvé postoupil ze skupiny. Za zmínku stojí ještě velký úspěch Matyáše Jinka, který sice patří do kategorie nejmladších žáků, i přesto v B kategorii mladších žáků skončil třetí.

STARŠÍ ŽÁCI
Na turnaji starších žáků obsadil Šimon Jadrný v singlu 5.-8. příčku, Filip Karel (ač ještě mladší žák) skončil v singlu na 9.-16. místě, ve čtyřhře obsadil dokonce třetí míst! 

DOROST
V kategorii dorostenců se v sobotu dostal mezi nejlepších 9.-16. hráčů Dan Bárta.

Velké díky patří všem rodičům, trenérům i sponzorům.

 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 09.01.2017 19:28




0 +
 

Hlavní zprávy