Třebíčští baseballisté postoupili do finále první ligy

Baseballisté Třebíče sice už mají jistý postup do Extraligy, ale ještě jim zbývá dohrát play-off první ligy o konečné pořadí v letošním ročníku druhé nejvyšší soutěže. O víkendu zdolali muži Nuclears v semifinále tým SaBaT Praha.

uniweb weby

Ve finálové sérii na dvě výhry nejprve Nuclears zavítají v sobotu 15. října na hřiště Olympie Blansko. V neděli 16. října pak přivítají svého soupeře Na Hvězdě v Třebíči od 12.00, případné třetí rozhodující utkání je pak na programu od 15.00.

SaBaT Praha - Třebíč Nuclears 6:11 

„Celé utkání se hrálo zanepříznivého počasí na špatném hřišti. Velice rychle jsme si vybudovali náskok a už ve 4. směně jsme vedli 8:1. Výborný útok, kde excelovali hlavně Zdeněk Kutílek a Radim Novotný, doplnila kvalitní rotace nadhazovačů,“ hodnotil úvodní utkání  Jan Gregor, hlavní trenér mužů Třebíče. 

Třebíč Nuclears - SaBaT Praha 5:6


Tým byl motivovaný ukončit sérii už v prvním utkání před domácím publikem. Bohužel se hráčům Nuclears nedařilo prosazovat v útoku proti dobrému výkonu nadhazovače Dupala a SaBaT v sedmé směně vedl už 1:5. Nakonec se nám podařilo vyrovnat a dovést zápas až do dvou nastavených směn. Ve druhém extrainningu ale soupeř doběhl pro jeden bod, na což jsme nedokázali odpovědět a prohráli nejtěsnějším rozdílem,“ doplnil Jan Gregor.

Třebíč Nuclears - SaBaT Praha 7:5

„Rozhodující zápas pro nás začal výborně a už po první směně jsme se ujali vedení 7:0. Pak se ale skvěle rozházel nadhazovač SaBaT Praha Vít Křepinský a až do konce zápasu Třebíči nedovolil ani jeden doběh. Za Nuclears se na nadhazovacím kopci představil Lukáš Hlouch. Ten nad pražskými pálkaři dominoval a střídán musel být až po několika chybách obrany. Zápas pak doházel nejzkušenější nadhazovač Nuclears Michal Pruša,“ dodal Jan Gregor.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 10.10.2016 19:38




0 +
 

Hlavní zprávy