Z pódia létaly i kalhotky, Tři Sestry vystoupily na Ostrově

V pátek 19. října vystoupily v havlíčkobrodském kulturním domě Ostrov kapely Horkýže Slíže a Tři Sestry. Legendární Česko-Slovenská punková scéna přilákala přes pět set fanoušků.

uniweb weby

Koncert zahájila svou energickou hrou od podlahy Slovenská skupina Horkýže Slíže v čele s frontmanem, zpěvákem a známým šoumenem Peterem "Kuko" Hrivňákem. Jeho banda rozjásala písněmi, jako jsou například Malá Žužu a Brdokoky stovky příchozích fanoušků, kteří navíc svoji chuť k tanci podpořili dobrým pivem, které k takovým koncertům neodmyslitelně patří. 

Hlavním lákadlem však byly Tři Sestry, jejichž vystoupení jsou vždy originální. Lou Fanánek Hagen má se svou skupinou pokaždé vtipné vystoupení související s tématem písní. Nejinak tomu bylo i v pátek v Havlíčkově Brodě. Tři Sestry mají vždy na pódiu vlastní pípu s čepovaným pivem, které pak kapela rozdává svým žíznivým příznvcům. Několik šťastlivců pak například chytalo hozené dámské kalhotky, které při písni s názvem Kalhotky ze Lhotky z házela do davu harmonikářka Veronika Borovková, přezdívaná Supice. To je však jenom střípek z celé ho pátečního čtyřhodinového koncertu. Fanoušci se při vystoupení naší nejznámější punkové kapely rozhodně skvěle bavili. To potvrzují i ohlasy zúčastněných, jichž na Ostrov dorazilo okolo tisícovky.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
so 19.11.2016 13:07




0 +
 

Hlavní zprávy