Brodské ragbisty čeká poslední domácí zápas

První říjnový den se na fotbalovém hřišti ve Světlé nad Sázavou od 14.00 uskuteční ragbyový zápas ve kterém se představí hráči brodského Orla. Jako protivníci přijedou chrudimští Rabbitohs, tedy tým, který soupeří s Orly o pozici v tabulce, jež je vzhledem k nadcházejícímu play-off velmi důležitá.

uniweb weby

„Teď nás čeká poslední domácí zápas. Abychom si zajistili, že budeme hrát semifinále doma, nesmíme ztratit ani bod a porazit všechny naše soupeře, hlavně Chrudim a Hradec Králové," vysvětluje trenér Martin Kopic.
„Chtěl bych také pozvat všechny diváky, aby v sobotu 1. října přišli podpořit Orly do Světlé.  Čeká nás velmi těžký soupeř a bez jejich pomoci ho nemáme šanci porazit," dodává Martin Kopic.
Chrudimští Rabbitohs
totiž v minulém kole příjemně překvapili a na domácím hřišti dokázali porazit suverénně vedoucí Krupské Dragons rozdílem třídy 50:8. Rozhodně lze očekávat fyzicky velmi náročný zápas, v němž každé zaváhání bude potrestáno. „Všichni naši hráči musí odvést úplné maximum svých možností, jinak se s nimi nebudeme moct porovnávat," potvrzuje Martin Kopic. 
Pokud Orli zápas vyhrají a zvítězí i v dalších dvou, v konečné tabulce jim bude patřit druhé místo, které zajišťuje výhodu domácího prostředí. Play-off totiž hrají první čtyři týmy systémem: první-poslední a druhý-třetí. Hraje se pouze na jeden zápas a vítězové obou semifinále se spolu utkají  v závěrečném Grandfinále o titul mistra republiky v tomto sportu. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 28.09.2016 11:12




0 +
 

Hlavní zprávy