Florbalistům z Brodu se nedaří, po polovině sezony jsou předposlední

První polovina letošní druholigové sezony brodským florbalistům nevyšla, z jedenácti zápasů vyhráli jen tři, jsou předposlední a na vyřazovací boje ztrácí osm bodů.

uniweb weby

Vloni brodští florbaloví Draci do play-off proklouzli bez výraznějších problémů. Letos chtěli své loňské postavení při nejhorším obhájit, podle výsledků v první polovině sezóny s tím ale nejsíš budou mít problém.

V úvodních jedenácti zápasech totiž Broďáci vyhráli jen třikrát, z toho jen jednou v základní hrací době. Zbylých osm duelů ztratili. V tabulce druhé ligy jim tak zatím patří jedenáctá příčka.

Náladu si však brodští florbalisté spravili v sobotu, kdy před domácími fanoušky porazili Kopřivici. Po první třetině s ní sice prohrávali 2:5, i díky čtyřem gólům Tomáše Peška ale dokázali otočit na 7:5. V závěrečné třetině však svůj náskok ztratili a soupeře z Moravy nakonec udolali 8:7 po nájezdech.

Příští týden se Broďáci představí na palubovce Valašských Klobouků a před domácím publikem si znovu zahrají v sobotu 10. prosince, kdy přivítají Žďár nad Sázavou.

Kromě Havlíčkova Brodu hrají ve druhé florbalové lize ještě tři celky z Vysočiny – Třebíč je aktuálně šestá, Bystřice nad Pernštejnem devátá a Žďár nad Sázavou desátý.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
ne 27.11.2016 15:21




0 +
 

Hlavní zprávy