Tragická nehoda na Třebíčsku

V neděli 15. ledna před sedmou hodinou došlo u Jemnice ve směru na Moravské Budějovice na Třebíčsku k tragické dopravní nehodě, při níž se střetla dvě vozidla a chodec.

uniweb weby

„Na místo ihned po přijetí oznámení o dopravní nehodě vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému. Chodec utrpěl při dopravní nehodě těžká zranění, kterým na místě podlehl. Ke zranění jiných účastníků nehody nedošlo.
U obou řidičů vozidel, jednalo se o automobily Škoda Octavia a Renault, při provedených dechových zkouškách požití alkoholu vyloučili.
Na základě dosavadního šetření vyplynulo, že jednatřicetiletý řidič vozu Škoda jel ve směru od Jemnice a v katastru obce Lhotice se střetl s chodcem. Po nárazu se chodec střetl ještě s automobilem Renault, jehož čtyřiadvacetiletý řidič jel v protisměru.

Místo dopravní nehody bylo v době havárie zcela neprůjezdné. Policisté odkláněli dopravu na objízdnou trasu Jemnice – Slavíkovice – Lhotice,“ popsala událost policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že přesný průběh dopravní nehody policisté v současné době zjišťují. Přesný průběh tragické dopravní nehody, příčinu a veškeré její okolnosti policisté dále prověřují.

Aktualizace: 16. 1. v 10.25


Komentáře

  • Před 7 roky

    Asi pokud jsem svědek, přihlašte se prosím na policii!!!

  • Před 7 roky

    Zde jde jednoznačně o chybu toho chodce. Míjel jsem ho přesně v ten čas, pravděpodobně ho sundal někdo kdo jel hned za mnou. Šel prostředkem po středové čáře, absolutně neosvětlený, bez jediného reflexního prvku. Jel jsem s dálkovými světly, takže jsem ho viděl včas. Kdyby proti mě v tu chvíli někdo jel, nevidím ho ani omylem. Evidentně byl úplně mimo, buď sjetej nebo ožralej. Jeho výraz tomu napovídal. Nesnažil se ani uhnout. Takže řidiči neměli absolutně žádnou šanci se mu vyhnout. Obzvlášť, když se navzájem osvětlovali a ten blbec šel prostředkem cesty. Tady se nelze ani odvolávat na nějaké předvídání dopravní situace. V těch místech se ani není čemu divit. Zbytečná ztráta jednoho života a doživotní následky na psychice dvou nevinných řidičů.

    • Před 7 roky

      Velmi dobře znám jednoho z těch řidičů. Mohl bych Vás tedy Zdeňku poprosit, abyste se přihlásil na policii a uvedl vaše svědectví. Oběma řidičům by to pomohlo hlavně po psychické stránce.

      • Před 7 roky

        pokud je to tak jak píšete že ten chlap byl mimo proč jste mu neposkytl pomoc psát sračky a hovna umí každej tak byl napitej ale vy jako řidič co ho míjel měl upozonit na blížící se nebezpečí každej je chyrtej a vinu vidíte jen že šel kde se cítil v bezpečí má v tom vinu neměl jít tudy krajnice je jeho místo ale že vy čuraci budete psát sračky že byl navalenej nebo sjetej vy první míjící jste mu měl poskytkout první pomoc jak píšete dle jeho výrazu nevíš o co šlo a píšeš hovna ty by jsi měl byl první stíhanej sám si tady přiznal že byl nemohoucí dle jeho výrazu ale pomoc to ne zmrdi

      • Před 7 roky

        pokud je to tak jak píšete že ten chlap byl mimo proč jste mu neposkytl pomoc psát sračky a hovna umí každekj tak byl napitej ale vy jako řidič co ho míjel měl upozonit na blížící se nebezpečí každej je chyrtej a vinu vidíte jen že šel kde se cítil v bezpečí má v tom vinu neměl jít tudy krajnice je jeho místo ale že vy čuraci budete psát sračky že byl navalenej nebobo sjetej vy první míjící jste mu měl poskytkout první pomoc jak píšete dle jeho výrazu nevíš o co šlo a píšeš hovna ty by jsi měl byl první stíhanej sám si tady přiznal že byl nemohoucí dle jeho výrazu ale pomoc to ne zmrdi

      • Před 7 roky

        Tomáš: Určitě ano, v pátek budu v Jemnici, tak tam hned zajdu. Dřív se tam bohužel nedostanu.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy